Vluchten

Goedkope vlucht naar Kaapverdie vanuit Amsterdam retour slechts €298

Een deal van , 26. mrt. 2014 14:21

Heerlijk op vakantie naar Kaapverdie met deze super goedkope vlucht. De vlucht brengt je naar Sao Vicente een van de eilanden.

São Vicente heeft een zeer zeldzaam mild en een droog tropisch klimaat, veel verwant aan Santa Cruz de Tenerife of Las Palmas op de Canarische Eilanden met enige verschil dat het wat warmer is tijdens de wintermaanden. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur in Mindelo is 23,2 ° C en dat is precies twee graden meer dan in Santa Cruz de Tenerife.

Er is voldoende rust te scoren op het eiland. Naast de rust kunt u ook genieten van de Mercado de Peixe (vismarkt), de Torre de Belem (replica van de toren met dezelfde naam in de buurt van Lissabon), de bronzen borstbeelden van Diego Afonso, de kustlijn straat met zijn mooie landhuizen en, iets verder, de Esplanada of stadspark. In het Praça Nova kwartaal, een chique buurt met een plein met dezelfde naam dat sommige pastelkleurige villa's met stucwerk heeft, de Quiosque Praça Nova met een mooi art nouveau-paviljoen nodigt u uit om te ontspannen. Mensen gaan hier in het algemeen naartoe voor wandelingen.

Ga en boek deze goedkope vlucht ! Voor hotels kijk je natuurlijk even op Trivago.

Het Voorbeeld:

Goedkope vlucht naar Kaapverdie vanuit Amsterdam retour slechts €298

Goedkope vlucht naar Kaapverdie vanuit Amsterdam retour slechts €298