Spotgoedkoop! Retour naar Athene voor slechts €44

Een deal van , 14. sep. 2018 11:06

Ahoy Piraten!

Wil je er graag tussenuit? Boek een goedkope ticket naar een interessante Europese bestemming. Zo hebben we vliegtickets van maar €44 retour gevonden naar het bijzondere Athene, de geboorteplaats van de beschaving. Je hoeft enkel nog een accommodatie naar wens uit te zoeken en je bent helemaal klaar voor een geweldige citytrip!

vanaf
44
p.p.

Vlieg naar Athene! Tijdperk: 3. okt. 2018 - 31. jan. 2019

Origine
Eindhoven, Brussels South Charleroi Airport
Bestemming
Athene

Vertrekmogelijkheden

Goedkoop vliegen naar Athene kan op verschillende data tussen oktober en januari. Vluchten worden uitgevoerd door Ryanair. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten naar Athene vanaf Brussel-Charleroi of Eindhoven. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Athene gaat, wil je natuurlijk wel een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Naar hotel-tool


Spotgoedkoop! Retour naar Athene voor slechts €44  - 4

Spotgoedkoop! Retour naar Athene voor slechts €44  - 2

Spotgoedkoop! Retour naar Athene voor slechts €44

Spotgoedkoop! Retour naar Athene voor slechts €44