Vluchten
vanaf 25€ p.p.

Goedkope vluchten naar Boedapest: vlieg in de meivakantie al vanaf €25 retour!

Een deal van , 23. dec. 2020 18:00

Ahoy Piraat!

Boedapest, in tweeën gesplitst door de Donau is een waar genot om door te mogen lopen. Van bruisende pleinen tot het Parlementsgebouw, van de iconische trams tot de Szechenyibaden waar je de hele dag kunt relaxen. In Boedapest kan je alles!

Ohja! Zouden we bijna vergeten dat een retourvlucht slechts €25 kost in mei 2021! Dat is te mooi om waard te zijn, maar het mooie is: het is echt waar! Je boekt deze vluchten vanaf Brussel Charleroi, maar het genot is er niet minder om!

vanaf
25€
p.p.

Details Tijdperk: 1. apr. 2021 - 30. sep. 2021

Origine
Brussels South Charleroi Airport
Bestemming
Boedapest

Goedkope vluchten naar Boedapest: vlieg in de meivakantie al vanaf €25 retour! - 8

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Boedapest hoeft niet duur te zijn. Je vliegt het goedkoopst vanaf Brussel Charleroi. In ons voorbeeld vlieg je van 05 t/m 07 mei 2021. Ook is het mogelijk om goedkoop vanaf Eindhoven of Amsterdam te vliegen. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Ryanair. Je boekt vlucht en verblijf apart. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchtentool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Mocht jouw perfecte accommodatie er niet tussenstaan, dan vind je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotel-tool

Huurauto

Boedapest en omgeving kan je ook ontdekken met een huurauto. Zo kan je het maximale jouw verblijf in deze regio te halen. Deze huur je gemakkelijk en snel via onze website. Kies het aantal personen, filter op grootte en kies jouw type naar voorkeur. Let op: voor het huren van een huurauto geldt vaak een minimum-leeftijd, houd hier rekening mee tijdens het boeken.

Huur een auto

Impressie

Goedkope vluchten naar Boedapest: vlieg in de meivakantie al vanaf €25 retour! - 6

Goedkope vluchten naar Boedapest: vlieg in de meivakantie al vanaf €25 retour! - 4

Goedkope vluchten naar Boedapest: vlieg in de meivakantie al vanaf €25 retour! - 2

Goedkope vluchten naar Boedapest: vlieg in de meivakantie al vanaf €25 retour!

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.


Goedkope vluchten naar Boedapest: vlieg in de meivakantie al vanaf €25 retour!