Vluchten
vanaf 59€ p.p.

Goedkope vluchten naar Sardinië in april 2021! Nu vanaf Amsterdam voor €59 retour

Een deal van , 27. dec. 2020 19:00

Ahoy Piraat!

Sardinië is een prachtig paradijselijk eiland wat toch verrassend dichtbij huis ligt. Met helderblauw water waarin je kunt zwemmen is het een eer hier te mogen vertoeven. Het is dan vaak ook wel prijzig!

Maar niet bij ons! 2021 komt er aan en wij weten wel wat goedkoop is. Je hebt een retourtje voor slechts €59 met easyJet vanaf Amsterdam. Dat is niet alleen goedkoop, je krijgt er een paradijselijk gevoel voor terug!


Goedkope vluchten naar Sardinië in april 2021! Nu vanaf Amsterdam voor €59 retour - 12

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Sardinië hoeft niet duur te zijn. Je vliegt het goedkoopst vanaf Amsterdam. In ons voorbeeld vlieg je van 23 t/m 27 april 2021. Ook is het mogelijk om goedkoop vanaf Eindhoven of Amsterdam te vliegen. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door easyJet. Je boekt vlucht en verblijf apart. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchtentool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Mocht jouw perfecte accommodatie er niet tussenstaan, dan vind je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotel-tool

Huurauto

Sardinië kan je ook ontdekken met een huurauto. Zo kan je het maximale jouw verblijf in deze regio te halen. Deze huur je gemakkelijk en snel via onze website. Kies het aantal personen, filter op grootte en kies jouw type naar voorkeur. Let op: voor het huren van een huurauto geldt vaak een minimum-leeftijd, houd hier rekening mee tijdens het boeken.

Huur een auto

Impressie

Goedkope vluchten naar Sardinië in april 2021! Nu vanaf Amsterdam voor €59 retour - 10

Goedkope vluchten naar Sardinië in april 2021! Nu vanaf Amsterdam voor €59 retour - 8

Goedkope vluchten naar Sardinië in april 2021! Nu vanaf Amsterdam voor €59 retour - 6

Goedkope vluchten naar Sardinië in april 2021! Nu vanaf Amsterdam voor €59 retour - 4

Goedkope vluchten naar Sardinië in april 2021! Nu vanaf Amsterdam voor €59 retour - 2

Goedkope vluchten naar Sardinië in april 2021! Nu vanaf Amsterdam voor €59 retour

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.


Goedkope vluchten naar Sardinië in april 2021! Nu vanaf Amsterdam voor €59 retour