Vluchten
vanaf 253€ p.p.

Goedkope vluchten naar de Verenigde Staten, o.a. NY, Miami, LA, Hawaï en meer vanaf €253 retour!

Een deal van , 1. okt. 2019 18:06

Ahoy Piraat!

Elke dag zoeken we de goedkoopste vluchten naar vele bestemmingen over de hele wereld. We vonden de vluchten naar de Verenigde Staten wel heel verbazend! Zo is een retourtje vanaf Amsterdam of Brussel Zaventem naar de Verenigde Staten al mogelijk vanaf €253! Wat dacht je van verre bestemmingen zoals de staten Hawaï of Alaska. Of kies je voor bijzondere stedentripjes naar New York of Chicago. Ook kan je zeker goed vertoeven in zonnige party places zoals Los Angeles en Miami.

Goedkope vluchten naar de Verenigde Staten, o.a. NY, Miami, LA, Hawaï en meer vanaf €253 retour! - 10

1. New York, New York

Retourvluchten naar New York zijn al verkrijgbaar vanaf €253 vanaf Zaventem. Rechtstreeks is het vanaf Zaventem al mogelijk vanaf €331. De stad van wolkenkrabbers en Central Park is nu extra voordelig te bereiken en dat kan ook vanaf Amsterdam voor nog minder. Je betaalt voor rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam slechts €269.

Check hier

2. Los Angeles, California

De stad van Hollywood en vele bekende wereldsterren is al te bereiken vanaf €343. Deze stad staat bekend om een stralend zonnetje, heerlijk klimaat en is voor menig filmster zijn thuisbasis. Maak een mooie wandeling over de Walk of Fame en flaneer over Hollywood Boulevard

Check hier

3. Honolulu, Hawaii

Hawaii staat bekend als tropisch paradijs waar je de hele dag cocktails kunt drinken. Het is natuurlijk een schitterende bestemming en met name de natuur verdient ook zeker een bezoekje. Zo kan je al vanaf Amsterdam een retourvlucht boeken vanaf slechts €752.

Check hier

4. Anchorage, Alaska

De hoofdstad van Alaska biedt niet alleen maar kou, je kunt hier namelijk ook het noorderlicht spotten! Je hebt al een retourvlucht vanaf maar €634. Kom in contact met de schitterende natuur van the Last Frontier, de magische dieren die er wonen en de vriendelijke locals. In Alaska vind je talloze bergen, wandelpaden, gletsjers, vlaktes en bloemen. Kortom, de perfecte vluchten voor een bodemprijs!

Check hier

5. Miami, Florida

De party-stad van de Verenigde Staten heeft ook goedkope vluchten vanaf Amsterdam. Zo vlieg je retour naar Miami al vanaf €316. Dat is natuurlijk zeer voordelig. Een bezoek aan Miami betekent het ervaren van een ideale mix tussen Amerika en Caribische invloeden. Hoewel de Amerikaanse regeltjes en wetten hier zeker merkbaar zijn in het openbare leven is het hier toch meer relaxed. Het subtropische klimaat draagt hier zeker voor een groot deel aan bij.

Check hier

6. Washington D.C.

De hoofdstad Washington D.C. heeft ook goedkope vliegtickets voor je in de aanbieding. Je vliegt al vanaf Amsterdam voor maar €308! Dat is wel schrikbarend goedkoop! Zo kan je Trump op een voordelige manier een bezoekje brengen. Trek verder de stad in welke een brede scala biedt aan misschien wel de belangrijkste monumenten van het land zoals het Lincoln Memorial. Ook is deze omgeving rijk aan prachtige parken, bossen en is er qua entertainment voor werkelijk ieder wat wils.

Check hier

7. San Francisco, California

Misschien ken je deze stad wel van de Golden Gate Bridge, die eigenlijk rood is. Vanaf Amsterdam ben je er al te vinden voor slechts €368 retour! Fiets over de Golden Gate Bridge, neem de boot naar Alcatraz, slenter door Chinatown of ga shoppen op Union Square. Genoeg te doen!

Check hier

8. Chicago, Illinois

Ook kun je zeer voordelig naar Chicago vliegen! Vanaf Amsterdam ben je er al voor maar €329! De stad is immens populair bij jonge mensen, artiesten en deze inspirerende sfeer voel en zie je overal terug op straat. Deze stad heeft 25 stranden, 60 musea en 250 theaters. Dus genoeg plezier & vertier!

Check hier

Accommodatie

Je verblijf in een stad kan je zelf zo duur maken als je wilt. Gebruik onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

Goedkope vluchten naar de Verenigde Staten, o.a. NY, Miami, LA, Hawaï en meer vanaf €253 retour! - 8

Goedkope vluchten naar de Verenigde Staten, o.a. NY, Miami, LA, Hawaï en meer vanaf €253 retour! - 6

Goedkope vluchten naar de Verenigde Staten, o.a. NY, Miami, LA, Hawaï en meer vanaf €253 retour! - 4

Goedkope vluchten naar de Verenigde Staten, o.a. NY, Miami, LA, Hawaï en meer vanaf €253 retour! - 2

Goedkope vluchten naar de Verenigde Staten, o.a. NY, Miami, LA, Hawaï en meer vanaf €253 retour!

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Goedkope vluchten naar de Verenigde Staten, o.a. NY, Miami, LA, Hawaï en meer vanaf €253 retour!