Vluchten

Heb je plannen om lang te reizen dit jaar? Enkele reis naar Australië, Perth met te gekke tussenstops nu slechts €450 (inclusief boeking kosten)

Een deal van , 5. jan. 2015 12:22

Beste VakantiePiraten,

Voor een ieder die een langere reis in gedachten heeft naar bijvoorbeeld Australië met een aantal erg leuke tussenstops die moet nu even opletten. Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar in februari en maart. Het is zaak dat je elke keer een aantal dagen verblijft in de plaats van aankomst. 

Let wel op dat alhoewel het geen verplichting is om een retour ticket aan te schaffen voor een visa of toegang tot het land, de douane in Australië kan je wel vragen hoe je denkt een retour ticket aan te gaan schaffen. Zorg dat je een kopie bank afschrift meeneemt waarop voldoende saldo zichtbaar is om je retour te bekostigen.

Je boekt deze vluchten op budgetair.nl, accommodaties boek en zoek je makkelijk op o.a Trivago of booking.com

Vertrek 20 februari: Amsterdam - Dubai : € 166,49 

Heb je plannen om lang te reizen dit jaar? Enkele reis naar Australië, Perth  met te gekke tussenstops nu slechts €450 (inclusief boeking kosten) - 4

24 februari Dubai - Singapore:  € 100,69

Heb je plannen om lang te reizen dit jaar? Enkele reis naar Australië, Perth  met te gekke tussenstops nu slechts €450 (inclusief boeking kosten) - 2

03 maart : Singapore - Perth:  € 117,16

Heb je plannen om lang te reizen dit jaar? Enkele reis naar Australië, Perth  met te gekke tussenstops nu slechts €450 (inclusief boeking kosten)

Heb je plannen om lang te reizen dit jaar? Enkele reis naar Australië, Perth met te gekke tussenstops nu slechts €450 (inclusief boeking kosten)