Vluchten
vanaf 224€ p.p.

Bijzonder! Ontdek de Faeröer Eilanden, retourtickets vanaf slechts €224

Een deal van , 24. aug. 2019 21:00

Ahoy Piraat!

De Faeröer Eilanden, kan jij ze op de kaart vinden? Deze bijzondere eilandengroep vind je tussen IJsland, Noorwegen en Schotland, midden in de Noordzee. Deze eilanden zijn de perfecte eilanden om massatoerisme te vermijden, maar deze eilandengroep is zeker niet minder mooi. Het is namelijk nog een onontdekte vakantiebestemming. Je vindt hier prachtige dorpjes in een schitterende groene omgeving. Je vindt hier overal schapen en prachtige vogels zoals de Papegaaiduiker. Je vliegt er nu naartoe vanaf Amsterdam vanaf €224 retour! Voor dit bedrag kan je nu comfortabel vliegen naar één van de prachtige parels van Europa.

vanaf
224€
p.p.

Check de details Tijdperk: 24. aug. 2019 - 19. dec. 2019

Origine
Amsterdam
Bestemming
Sørvágur

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar de Faeröer Eilanden kan in de maanden al vanaf €224. Je vertrekt vanaf Amsterdam omdat hier de prijzen het laagst liggen als je naar de Faeröer Eilanden wilt vliegen. Vluchten worden uitgevoerd door SAS, al is in sommige gevallen KLM ook mogelijk. Hierboven zie je enkele voorbeelden. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar de Faeröer Eilanden gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen daarbij zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort hostel of appartement op de Faeröer Eilanden.

Naar hotel-tool


Mijlen sparen

Flying Blue (het Frequent Flyer programma van KLM en AIR FRANCE) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet super klinkt! Maar het wordt nog beter: de Flying Blue - American Express is namelijk nu 1 jaar gratis! Meer info in dit artikel.

Kaart aanvragen

Impressie

Bijzonder! Ontdek de Faeröer Eilanden, retourtickets vanaf slechts €224 - 8

Bijzonder! Ontdek de Faeröer Eilanden, retourtickets vanaf slechts €224 - 6

Bijzonder! Ontdek de Faeröer Eilanden, retourtickets vanaf slechts €224 - 4

Bijzonder! Ontdek de Faeröer Eilanden, retourtickets vanaf slechts €224 - 2

Bijzonder! Ontdek de Faeröer Eilanden, retourtickets vanaf slechts €224

Bijzonder! Ontdek de Faeröer Eilanden, retourtickets vanaf slechts €224