Vluchten

Hier aan de kust... Ivoorkust! Bijzonder goedkope retourvluchten vanaf €313

Een deal van , 22. jul. 2019 18:59

Hier aan de kust, het bijzondere Ivoorkust. Waar de mensen onbewust, zin een feestjes krijgen. Om van het eten slechts nog zwijgen. Je beleeft het gastvrije Ivoorkust nu voor een extreem laag bedrag, want dit zijn wel hele goedkope vluchten. Voor €313 ben je al in dit adembenemende land. Met de bruisende stad Abidjan en de bijzondere stad Yamoussoukro, wat een hele bijzondere stad in aanbouw is. Beleef de prachtige natuur, gastvrije mensen en heerlijke keuken nu voor een bodemprijs!

Unieke goedkope vluchten
4. sep. 2019 - 8. dec. 2019
TAP Air Portugal met stop in Lissabon
Excl. ruimbagage
Highlights van Ivoorkust

Ivoorkust is een prachtig land aan de westkust van Afrika met als hoofdstad Yamoussoukro, deze hoofdstad zegt je wellicht niet zoveel en dat snappen we, want de stad heeft slechts een paar honderdduizend inwoners en de stad is eigenlijk een geplande stad, dat wil zeggen dat de laatste jaren deze stad helemaal van de grond af aan gebouwd wordt. Deze stad is zo bijzonder omdat de bouw van de stad heel traag gaat, waardoor je een prachtige stratennetwerk ziet, soms zonder gebouwen. Je vindt hier de grootste kerk ter wereld, namelijk de Basilique Notre-Dame de la Paix. Met 158 meter hoog is deze kerk van ver te aanschouwen. In het westen van het land vind je het Nationaal Park Taï en is één van de laatste restanten van het tropisch regenwoud in het westen van Afrika, daardoor staat dit park ook op de UNESCO werelderfgoedlijst. Dit geldt ook voor het Nationaal Park Comoé, wat je in het noordoosten van het land vindt. Hier vind je onder andere meerkatten, antilopen, luipaarden, leeuwen en de chimpansees. Ook vind je hier de savanneolifant. Je vliegt naar de grootste stad van het land Abidjan en hier vind je enkele bijzondere gebouwen zoals La Pyramide, Sint-Pauluskathedraal en ook vind je hier de bruisende wijk Biétry. Net buiten de stad vind je het Nationaal Park du Banco, waardoor je voor een bijzondere park niet ver hoeft te reizen. Kortom, deze veelzijdige deal heeft veel voor je in petto!

Impressie

​Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Ivoorkust kan in de maanden september en december al vanaf €396. Je vertrekt vanaf Brussel of Amsterdam en vluchten worden doorgaans uitgevoerd door TAP Air Portugal. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik dan de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Ivoorkust te vinden. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website.

Naar hotel-tool

Hier aan de kust... Ivoorkust! Bijzonder goedkope retourvluchten vanaf €313