Vluchten
voor 260€ p.p.

Hot hot hot! Retourvluchten naar Miami nu slechts €260

Een deal van , 11. mrt. 2017 14:07

Ahoy VakantiePiraten!

"I'm from Miami...!", de tekst van deze zomerhit kent natuurlijk iedereen! Miami, aka the 3-0-5, is een van hotspots in de Verenigde Staten voor de echte zonaanbidders. Langgerekte stranden, luxe jachten, een warm zonnetje en de beste feesten, je vindt het allemaal in deze wereldstad. Jij kunt deze pracht en praal nu van dichtbij gaan bekijken met deze heerlijke tickets vanaf slechts €260. Nee, je zit niet in de bagageruimte voor deze prijs, maar gewoon in een comfortabele stoel van Eurowings! Tijd voor wat zonnig genot, tijd voor een vakantie in Miami!

voor
260€
p.p.

Vluchten Miami Tijdperk: 16. mrt. 2017 - 29. sep. 2017

Origine
Keulen
Bestemming
Miami Beach

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Miami doe je het goedkoopste van maart tot en met eind september (met uitzondering van juli en augustus), dan kun je al tickets vinden vanaf €260 retour. Je vertrekt vanaf Keulen omdat hier de prijzen het laagst liggen als je naar Miami wilt vliegen. Vluchten worden uitgevoerd door Eurowings. In dit voorbeeld ga je van 12 tot 22 september. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Ter vergelijking, het kost op dezelfde datum om naar Miami te vliegen vanaf:

Accommodatie

Als je naar Miami gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Miami. Huur je liever een Airbnb in Miami? Dat kan natuurlijk ook, kijk hieronder naar onze leuke wishlist voor gave Airbnb's!

Naar hotel-tool Naar Airbnb


Hot hot hot! Retourvluchten naar Miami nu slechts €260 - 12

Hot hot hot! Retourvluchten naar Miami nu slechts €260 - 10
Hot hot hot! Retourvluchten naar Miami nu slechts €260 - 8
Hot hot hot! Retourvluchten naar Miami nu slechts €260 - 6
Hot hot hot! Retourvluchten naar Miami nu slechts €260 - 4

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Hot hot hot! Retourvluchten naar Miami nu slechts €260 - 2

Hot hot hot! Retourvluchten naar Miami nu slechts €260

Hot hot hot! Retourvluchten naar Miami nu slechts €260