Vluchten
vanaf 34€ p.p.

Keizerlijk Wenen! Retourtickets nu slechts €34

Een deal van , 29. mei. 2019 12:00

Ahoy Piraat!

Wenen, een perfecte stad voor een heerlijke stedentrip. Naast de rijkelijke geschiedenis is er van alles te doen! Wenen is het centrum voor de klassieke muziek en opera, maar Wenen biedt veel meer. Er zijn meer dan genoeg hipster wijnbarretjes, fancy restaurants en gezellige cafés. En beter, vlieg nu retour voor €34! Dan blijft er genoeg geld over om deze fantastische stad te bekijken.

vanaf
34€
p.p.

Check de details hier Tijdperk: 9. sep. 2019 - 20. mrt. 2020

Origine
Eindhoven
Bestemming
Wenen

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Wenen kan dus voor een mooie prijs van €34 euro retour vanaf Eindhoven. In het voorbeeld reis je van 9 tot en met 13 september, wanneer het weer waarschijnlijk nog lekker aangenaam is. Ook kan je dus in andere maanden voor een paar tientjes vliegen. Zit jouw voorkeur er toch niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden! Je boek de vlucht en het verblijf apart.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Je kunt je accommodatie natuurlijk zo goedkoop of duur maken als jezelf wilt. Een voorbeeld voor een goed hotel is het 3*-Boutique Hotel Donauwalzer en het hotel krijgt een mooie 4/5 op Tripadvisor en ook een 'Travelers' choice award'! De prijs is voor een tweepersoonskamer per nacht.

Keizerlijk Wenen! Retourtickets nu slechts €34 - 8

BOEK

Impressie

Keizerlijk Wenen! Retourtickets nu slechts €34 - 6

Keizerlijk Wenen! Retourtickets nu slechts €34 - 4

Keizerlijk Wenen! Retourtickets nu slechts €34 - 2

Keizerlijk Wenen! Retourtickets nu slechts €34

Parkeren:

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Keizerlijk Wenen! Retourtickets nu slechts €34