VakantiePiraten Reizen op piraten prijzen!

Kiwi's spotten! Retourtickets naar Nieuw-Zeeland nu al vanaf €574
Afgelopen

Kiwi's spotten! Retourtickets naar Nieuw-Zeeland nu al vanaf €574

Ahoy,

Veel verder en langer vliegen dan naar Auckland, Nieuw-Zeeland, kan niet. Veel goedkoper vliegen dan dit naar deze bijzondere bestemming ook niet! Nu betaal je slechts €574 voor een retourvlucht vanuit Düsseldorf! Je zult onderweg 1 of 2 overstappen maken zodat je de benen kan strekken en kunt voorbereiden op je resterende reis. Je bent even onderweg, maar dan heb je ook wat: eenmaal aangekomen in Auckland kun je jezelf tegoed doen aan de sprookjesachtig natuur van het land!

vanaf
574
p.p.

Retourtickets Nieuw-Zeeland Tijdperk: 7. dec. 2017 - 30. jun. 2018

Origine
Dusseldorf
Bestemming
Auckland

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Auckland kan in de maanden tussen maart en juni 2018 al vanaf €574 retour. Je vertrekt vanaf Düsseldorf omdat hier de prijzen het laagst liggen als je naar Auckland wilt vliegen. Vluchten worden uitgevoerd door China Southern. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Nieuw-Zeeland

Mogelijkheden te over in dit magisch mooie land. Maar je reis zal in ieder geval beginnen in Auckland, daar waar het vliegtuig zal landen op het Noordelijke eiland. Ontdek in Auckland de spots met uitzichten over de vulkanische landschappen. Bezoek musea en leer de bijzondere Maori cultuur kennen voordat je elders afdruipt in de mysterieuze landschappen en de redenen ontdekt waarom films als Lord of the Rings en Narnia hier zijn opgenomen.

Huur een camper en bezoek op het Noordereiland zeker Taupo, Rotorua, Wellington en doe zeker de Tongariro Crossing, dit is een absolute must. Je kan je heel makkelijk en goedkoop verplaatsen met de bussen van Nakedbus. Neem dan de ferry naar het Zuidereiland en ga via Nelson en Abel Tasman park naar Christchurch. Dan gaat de reis verder naar Wanaka, Queenstown, Fox Glacier, Mt Cook,... Er is echt heel veel te zien, we raden je dan ook aan om echt goed je tijd te nemen. De beste periode is tijdens onze winter, dan is het in Nieuw-Zeeland zomer. Je gaat het adembenemende land dan wel moeten delen met heel veel andere toeristen... Maar dat is het helemaal waard!

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het het makkelijkste om zelf een bijpassend verblijf te vinden in Auckland. Deze vind je snel en gemakkelijk met de tool op onze website. Een verblijf boeken via Airbnb is tevens een goede en goedkope optie. Hieronder vind je enkele suggestie voor je eerste nachten in Auckland, waar je misschien rustig wilt bijkomen van de lange reis.

Suggesties

Yha Auckland City - 3,5/5 score op TripAdvisor.

Quality Hotel Parnell: 4/5 score met Certificate of Excellence op TripAdvisor.


Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Wat denk je