Vluchten
voor 396€ p.p.

Konnichiwa! Retourvluchten naar Osaka nu slechts €396

Een deal van , 19. apr. 2017 17:07

Konnichiwa Piraten!

Bij het afreizen naar een bizar (mooi) land moeten wij gelijk aan Japan als bestemming denken. Je kunt hier wekenlang rondlopen zonder je maar één keer te vervelen. Dit is een droombestemming voor elke reiziger. Je komt ogen tekort in het mooie Japan, het land dat super schoon, efficient, veilig en uiterst fascinerend is, opgebouwd uit vulkanen, contrasten, respect en cultuur. Gelukkig hebben we spotgoedkope tickets ernaartoe gevonden. Je vliegt namelijk van Amsterdam naar Osaka, de stad van lekker eten, tradities en "good times" voor maar €396 retour. Een lage prijs die wij zelden voorbij zien komen naar het fascinerende Osaka.

voor
396€
p.p.

Deal Info Tijdperk: 1. nov. 2017 - 28. nov. 2017

Origine
Amsterdam
Bestemming
Osaka

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Osaka kan in november al vanaf €396. Je vertrekt vanaf Amsterdam omdat hier de prijzen het laagst liggen als je naar Osaka wilt vliegen. Vluchten worden uitgevoerd door Xiamen Air. Hierboven zie je enkele voorbeelden. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

  Accommodatie

  Als je naar Osaka gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Osaka en in je eventuele verdere doorreis. Huur je liever een Airbnb in Osaka? Dat kan natuurlijk ook!

  Naar hotel-tool Airbnb boeken

  Transfers Osaka

  Je kunt op verschillende manieren het centrum van de stad en jouw accommodatie bereiken wanneer je bent aangekomen in Osaka. Liever niet met het openbaar vervoer? Regel je transfer eenvoudig bij Holiday Taxi!

  Impressie

  Konnichiwa! Retourvluchten naar Osaka nu slechts €396 - 10
  Konnichiwa! Retourvluchten naar Osaka nu slechts €396 - 8
  Konnichiwa! Retourvluchten naar Osaka nu slechts €396 - 6
  Konnichiwa! Retourvluchten naar Osaka nu slechts €396 - 4

  Parkeren

  Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


  Mis nooit meer een vakantie aanbieding

  Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

  Konnichiwa! Retourvluchten naar Osaka nu slechts €396 - 2

  Konnichiwa! Retourvluchten naar Osaka nu slechts €396

  Konnichiwa! Retourvluchten naar Osaka nu slechts €396