Vluchten
vanaf 291€ p.p.

Vroegboekkoopje! Vluchten naar Miami slechts €291 retour in juli 2021 met British Airways

Een deal van , 25. dec. 2020 20:02

Ahoy Piraten!

De beste feestjes, mooiste stranden en meest bijzondere boulevards vind je natuurlijk in Miami! Met deze goedkope vliegtickets via onze vluchten-tool ben je dichter bij Miami dan ooit. Je vliegt namelijk al voor €291 retour! Helaas kun je nu nog niet vertrekken, dus deze vluchten zijn voor volgend jaar vanaf april t/m juli. Zo heb je alle tijd om je koffers te kunnen pakken!

vanaf
291€
p.p.

Bekijk de deal Tijdperk: 1. apr. 2021 - 30. jun. 2021

Origine
Brussel
Bestemming
Miami

Vroegboekkoopje! Vluchten naar Miami slechts €291 retour in juli 2021 met British Airways - 8

Miami

Een bezoek aan Miami betekent het ervaren van een ideale mix tussen Amerika en Caribische invloeden. Hoewel de Amerikaanse regeltjes en wetten hier zeker merkbaar zijn in het openbare leven is het hier toch meer relaxed. Het subtropische klimaat draagt hier zeker voor een groot deel aan bij. Het feit dat Miami niet alleen een leuke vakantiebestemming is maar ook een metropool waar in totaal maar liefst vijf miljoen mensen wonen en werken zorgt ervoor dat de afstanden vrij groot zijn als je echt wat van de stad wilt zien. Als je geen zin hebt om teveel tijd in een auto te spenderen dan kun je er het beste voor kiezen om een hotel in Miami Beach te boeken, en dan bij voorkeur in het populairste deel South Beach.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het het makkelijkste om zelf een bijpassend verblijf te vinden in Miami. Deze vind je snel en gemakkelijk met de tool op onze website.


Impressie

Vroegboekkoopje! Vluchten naar Miami slechts €291 retour in juli 2021 met British Airways - 6

Vroegboekkoopje! Vluchten naar Miami slechts €291 retour in juli 2021 met British Airways - 4

Vroegboekkoopje! Vluchten naar Miami slechts €291 retour in juli 2021 met British Airways - 2

Vroegboekkoopje! Vluchten naar Miami slechts €291 retour in juli 2021 met British Airways


Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Vroegboekkoopje! Vluchten naar Miami slechts €291 retour in juli 2021 met British Airways