Vluchten
vanaf 272€ p.p.

Koopje! Vlieg nu voor maar €272 retour naar Miami

Een deal van , 18. apr. 2017 13:57

Ahoy Piraten!

"I'm from Miami...!", de tekst van deze zomerhit kent natuurlijk iedereen! Miami, aka the 3-0-5, is een van hotspots in de Verenigde Staten voor de echte zonaanbidders. Langgerekte stranden, luxe jachten, een warm zonnetje en de beste feesten, je vindt het allemaal in deze wereldstad. Jij kunt deze pracht en praal nu van dichtbij gaan bekijken met deze heerlijke tickets vanaf slechts €272. Nee, je zit niet in de bagageruimte voor deze prijs, maar gewoon in een comfortabele stoel van TUIfly! Tijd voor wat zonnig genot, tijd voor een vakantie in Miami!

Boek deze deal!

vanaf
272€
p.p.

Deal info Tijdperk: 19. apr. 2017 - 19. jun. 2017

Origine
Brussel
Bestemming
Miami
  • Details

    Koopje! Vlieg nu voor maar €272 retour naar Miami - 18
    Koopje! Vlieg nu voor maar €272 retour naar Miami - 16


Miami

Een bezoek aan Miami betekent het ervaren van een ideale mix tussen Amerika en Caribische invloeden. Hoewel de Amerikaanse regeltjes en wetten hier zeker merkbaar zijn in het openbare leven is het hier toch meer relaxed. Het subtropische klimaat draagt hier zeker voor een groot deel aan bij. Het feit dat Miami niet alleen een leuke vakantiebestemming is maar ook een metropool waar in totaal maar liefst vijf miljoen mensen wonen en werken zorgt ervoor dat de afstanden vrij groot zijn als je echt wat van de stad wilt zien. Als je geen zin hebt om teveel tijd in een auto te spenderen dan kun je er het beste voor kiezen om een hotel in Miami Beach te boeken, en dan bij voorkeur in het populairste deel South Beach.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het het makkelijkste om zelf een bijpassend verblijf te vinden in Miami. Deze vind je snel en gemakkelijk met de tool op onze website. Een verblijf boeken via Airbnb is tevens een goede en goedkope optie. Bekijk onze wishlist met leuke en betaalbare appartementen!

Koopje! Vlieg nu voor maar €272 retour naar Miami - 14

Naar hotel-tool Naar Airbnb

Suggesties

Courtyard by Marriott Miami Airport West Doral: 4/5 score op Tripadvisor, €95 per nacht op 2-persoonskamer

Koopje! Vlieg nu voor maar €272 retour naar Miami - 12

Miami Marriott Biscayne Bay: 4/5 score met Certificate of Excellence op Tripadvisor, €166 per nacht in 2-persoonskamer

Koopje! Vlieg nu voor maar €272 retour naar Miami - 10

Koopje! Vlieg nu voor maar €272 retour naar Miami - 8
Koopje! Vlieg nu voor maar €272 retour naar Miami - 6
Koopje! Vlieg nu voor maar €272 retour naar Miami - 4

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Koopje! Vlieg nu voor maar €272 retour naar Miami - 2

Koopje! Vlieg nu voor maar €272 retour naar Miami

Koopje! Vlieg nu voor maar €272 retour naar Miami