Vluchten Hotels

Lang weekend Malaga: 4-daagse stedentrip slechts €97 incl. vluchten & hotel

Een deal van , 11. jul. 2019 15:00

Ahoy Piraat! Een lekker lang weekend weg hoeft echt niet duur te zijn! Voor slechts €86 vlieg je voor een 4-daags tripje naar Malaga en slaap je ook nog in een hotel midden in het centrum! In november is het hier gemiddeld nog steeds 20 graden, heerlijk om even te ontsnappen aan het grijze en koude november weer in Nederland. Ga lekker tapas eten bij de Mercado Atarazanas (een grote overdekte markt), kom volledig tot rust bij de hammam bij de Arabische baden en ga cultuur snuiven bij alle musea, monumenten, kerken en kastelen! Goedkoper gaat het niet worden!

2. nov. 2019 - 13. dec. 2019
Ryanair
Eindhoven
Mega cheap Malaga
Tweepersoonskamer
Reismogelijkheden

Vliegen naar Malaga kan het goedkoopst tussen november en december. Om het zo goedkoop mogelijk te houden boek je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Eindhoven. De goedkoopste vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Ryanair. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven alvast een goed voorbeeld gegeven voor een verblijf in Malaga. In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

hotel-tool

Impressie

Lang weekend Malaga: 4-daagse stedentrip slechts €97 incl. vluchten & hotel