Vluchten Huurauto's
vanaf 684€ p.p.

Legendarische roadtrip Nieuw-Zeeland: 22-daagse rondreis slechts €684 incl. vluchten & huurauto

Een deal van , 25. okt. 2019 14:00

Ahoy Piraat!

Veel verder en langer vliegen dan naar Auckland, Nieuw-Zeeland, kan bijna niet! Je vliegt nu van Amsterdam naar de andere kant van de wereld voor slechts €592! Maak gebruik van deze goedkope vluchten en maak de roadtrip van je leven.

Laat je betoveren door de mooie stranden en de indrukwekkende landschappen. Bezoek één van de vele nationale parken, zoals het Whanganui Park, het Urewera Park of het Tongariro Park. Ben jij van van Lord of the Rings? Breng dan ook een bezoekje aan de geweldige Hobbiton Movie Set! Boek nu deze 22-daagse rondreis voor slechts €684 inclusief vluchten & huurauto.

vanaf
684€
p.p.

Check deze deal Tijdperk: 25. feb. 2020 - 30. apr. 2020

Origine
Frankfurt am Main, Amsterdam
Bestemming
Auckland

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Nieuw-Zeeland kan in juni al vanaf €592. Je vertrekt vanaf Frankfurt am Main omdat hier de prijzen het laagst liggen als je naar Auckland wilt vliegen. Vluchten worden uitgevoerd door China Southern en hebben veelal een lange tussenstop in Peking. Hierboven zie je enkele voorbeelden. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Nieuw-Zeeland gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen daarbij zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort hostel of appartement in Nieuw-Zeeland. Hieronder ook alvast een paar suggesties:

Naar hotel-tool


Huurauto

Als je naar Nieuw-Zeeland gaat wil je natuurlijk alle vrijheid hebben om het land te ontdekken. Met een huurauto maak je deze spectaculaire rondreis op je eigen tempo en stippel je zelf de mooiste route uit. Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte huurauto.

Naar huurauto-tool

Impressie

Legendarische roadtrip Nieuw-Zeeland: 22-daagse rondreis slechts €684 incl. vluchten & huurauto - 10

Legendarische roadtrip Nieuw-Zeeland: 22-daagse rondreis slechts €684 incl. vluchten & huurauto - 8

Legendarische roadtrip Nieuw-Zeeland: 22-daagse rondreis slechts €684 incl. vluchten & huurauto - 6

Legendarische roadtrip Nieuw-Zeeland: 22-daagse rondreis slechts €684 incl. vluchten & huurauto - 4

Legendarische roadtrip Nieuw-Zeeland: 22-daagse rondreis slechts €684 incl. vluchten & huurauto - 2

Legendarische roadtrip Nieuw-Zeeland: 22-daagse rondreis slechts €684 incl. vluchten & huurauto

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Legendarische roadtrip Nieuw-Zeeland: 22-daagse rondreis slechts €684 incl. vluchten & huurauto