Vluchten
vanaf 300€ p.p.

Lekker goedkoop! Retourvluchten naar Miami nu voor maar €300

Een deal van , 3. nov. 2017 13:10

Ahoy Vakantiepiraten!

The Magic City, the 3-0-5 en MIA. Dit kan natuurlijk maar één stad zijn: Miami! De Amerikaanse de stad waar de zon altijd lijkt te schijnen en die tot de verbeelding van velen is nu voor een zeer mooi prijsje te bereiken. Dankzij een mooie promotie van TUIfly vlieg je namelijk voor maar €300 naar Miami! Dat zijn nog eens lekkere prijzen!

vanaf
300€
p.p.

Deal info Tijdperk: 3. nov. 2017 - 16. dec. 2017

Origine
Brussel
Bestemming
Amsterdam
  • Details

    Lekker goedkoop! Retourvluchten naar Miami nu voor maar €300 - 18

    Lekker goedkoop! Retourvluchten naar Miami nu voor maar €300 - 16

    Voorbeeldboeking

    Lekker goedkoop! Retourvluchten naar Miami nu voor maar €300 - 14


Mogelijke vertrekdata

Goedkoop vliegen naar Miami is mogelijk in de maanden november - december 2017. In de periode januari - september 2018 vlieg je al voor maar €359 per persoon, ook een scherpe prijs! Vluchten worden uitgevoerd door TUIfly en vertrekken vanuit Brussel.

Miami

Een bezoek aan Miami betekent het ervaren van een ideale mix tussen Amerika en Caribische invloeden. Hoewel de Amerikaanse regeltjes en wetten hier zeker merkbaar zijn in het openbare leven is het hier toch meer relaxed. Het subtropische klimaat draagt hier zeker voor een groot deel aan bij. Het feit dat Miami niet alleen een leuke vakantiebestemming is maar ook een metropool waar in totaal maar liefst vijf miljoen mensen wonen en werken zorgt ervoor dat de afstanden vrij groot zijn als je echt wat van de stad wilt zien. Als je geen zin hebt om teveel tijd in een auto te spenderen dan kun je er het beste voor kiezen om een hotel in Miami Beach te boeken, en dan bij voorkeur in het populairste deel South Beach.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het het makkelijkste om zelf een bijpassend verblijf te vinden in Miami. Deze vind je snel en gemakkelijk met de tool op onze website. Een verblijf boeken via Airbnb is tevens een goede en goedkope optie. Bekijk onze wishlist met leuke en betaalbare appartementen!

Lekker goedkoop! Retourvluchten naar Miami nu voor maar €300 - 12

Naar hotel-tool Naar Airbnb

Suggesties

Shalimar Motel: 3,5/5 score op Tripadvisor - €70 per nacht in 2-persoonskamer

Lekker goedkoop! Retourvluchten naar Miami nu voor maar €300 - 10

Hilton Miami Downtown: 4/5 score op Tripadvisor - €138 per nacht in 2-persoonskamer

Lekker goedkoop! Retourvluchten naar Miami nu voor maar €300 - 8

Lekker goedkoop! Retourvluchten naar Miami nu voor maar €300 - 6
Lekker goedkoop! Retourvluchten naar Miami nu voor maar €300 - 4

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Lekker goedkoop! Retourvluchten naar Miami nu voor maar €300 - 2

Lekker goedkoop! Retourvluchten naar Miami nu voor maar €300

Lekker goedkoop! Retourvluchten naar Miami nu voor maar €300