Vluchten
vanaf 308€ p.p.

Retourvluchten met KLM naar Los Angeles slechts €308

Een deal van , 9. feb. 2019 13:00

Ahoy Piraten!

Op naar de USA! We hebben nu hele goedkope retourvluchten naar Los Angeles gevonden. Deze stad staat bekend om een stralend zonnetje, heerlijk klimaat en is voor menig filmsterren hun thuisbasis. Maak een mooie wandeling over de Walk of Fame en flaneer over Hollywood Boulevard. Voor slechts €308 per persoon vlieg je al retour naar Los Angeles met KLM. Om te profiteren van deze goedkope prijzen, boek je via onze vluchten-tool! Wees er snel bij, want voor zo'n prijs zien we de vliegtickets niet vaak.

vanaf
308€
p.p.

Bekijk de details Tijdperk: 9. feb. 2019 - 9. apr. 2019

Origine
Brussel
Bestemming
Los Angeles

Mogelijke reisdata

Goedkoop vliegen naar Los Angeles kan voordelig van januari tot en met maar 2018 al voor €308. Je vertrekt vanaf Brussel omdat hier de prijzen het laagst liggen. Zit helaas jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Los Angeles gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Los Angeles.

Naar hotel-tool


Impressie

Retourvluchten met KLM naar Los Angeles slechts €308  - 8


Retourvluchten met KLM naar Los Angeles slechts €308  - 6

Retourvluchten met KLM naar Los Angeles slechts €308  - 4

Retourvluchten met KLM naar Los Angeles slechts €308  - 2

Retourvluchten met KLM naar Los Angeles slechts €308

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Retourvluchten met KLM naar Los Angeles slechts €308