Vluchten Hotels

Magisch Krakau: 3 dagen voor €108, incl. vluchten en hotel

Een deal van , 21. mrt. 2020 14:00

Ahoy Piraten, Op zoek naar een leuke stedentrip? Wij hebben er eentje voor je! Zo hebben wij bijvoorbeeld een geweldig goedkope trip naar Krakau voor je gevonden. Voor slechts €108 ga jij 3 dagen genieten van deze prachtige stad. De vluchten en het verblijf zijn bij de prijs inbegrepen. Er zijn meerdere goedkope opties, dus er is beslist een datum die jou perfect uitkomt! Je vertrekt in september of oktober

Bezoek het magische Krakau
1. sep. 2020 - 31. okt. 2020
21. mrt. 2020 - 4. apr. 2020
Wizzair
Eindhoven - Krakau
Reismogelijkheden

Vliegen naar Krakau kan nu verrassend goedkoop! Om deze deal zo goedkoop mogelijk te houden boek je je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Eindhoven. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Wizzair. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-toolHuurauto

Krakau kan je natuurlijk het beste ontdekken met een huurauto. Zo kan je het maximale uit jouw verblijf halen. Deze huur je gemakkelijk en snel via onze website. Kies het aantal personen, filter op grootte en kies jouw type naar voorkeur. Let op: voor het huren van een huurauto geldt vaak een minimum-leeftijd, houd hier rekening mee tijdens het boeken.

Huur een auto

Accommodatie

Je verblijf op Ibiza kan je zelf zo duur maken als je wilt. Kies je liever voor wat anders? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren


Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Magisch Krakau: 3 dagen voor €108, incl. vluchten en hotel