Magische roadtrip Ierland: 8-daagse rondreis slechts €93 incl. vluchten & huurauto

Een deal van , 7. mei. 2019 2:00

Ahoy Piraat!

Tijd voor avontuur! Geniet tijdens deze magische road trip van de geweldige landschappen van Ierland! Kies een route langs de kust en bewonder de indrukwekkende kliffen bij de Cliffs of Moher en de Ring of Kerry! Bezoek de imposante kastelen, de prachtige meren, gezellige dorpjes en geniet van de geweldige Ierse natuur. Ontdek nu alle hoogtepunten van Ierland met deze 8-daagse roadtrip voor slechts €93 inclusief vluchten en huurauto!

vanaf
93
p.p.

Check deze deal Tijdperk: 14. mei. 2019 - 25. mrt. 2020

Origine
Amsterdam
Bestemming
Dublin

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Ierland kan tussen mei dit jaar en maart volgend jaar al vanaf €45. Je vertrekt vanaf Amsterdam omdat hier de prijzen het laagst liggen als je naar Dublin wilt vliegen. Er gaan tevens ook goedkope vluchten vanaf Eindhoven. Vluchten worden uitgevoerd door Ryanair. Hierboven zie je enkele voorbeelden. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Ierland gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen daarbij zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort hostel of appartement in Ierland.

Naar hotel-tool


Huurauto

Als je naar Ierland gaat wil je natuurlijk alle vrijheid hebben om het land te ontdekken. Met een huurauto maak je deze spectaculaire rondreis op je eigen tempo en stippel je zelf de mooiste route uit. Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte huurauto.

Naar huurauto-tool

Impressie

Magische roadtrip Ierland: 8-daagse rondreis slechts €93 incl. vluchten & huurauto - 8

Magische roadtrip Ierland: 8-daagse rondreis slechts €93 incl. vluchten & huurauto - 6

Magische roadtrip Ierland: 8-daagse rondreis slechts €93 incl. vluchten & huurauto - 4

Magische roadtrip Ierland: 8-daagse rondreis slechts €93 incl. vluchten & huurauto - 2

Magische roadtrip Ierland: 8-daagse rondreis slechts €93 incl. vluchten & huurauto

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Magische roadtrip Ierland: 8-daagse rondreis slechts €93 incl. vluchten & huurauto