Vluchten
vanaf 570€ p.p.

Mega aanbieding naar Madagaskar: retourvluchten vanaf A'dam voor slechts €570

Een deal van , 25. okt. 2019 17:15

Ahoy Piraten!

I like to book it, book it: Madagaskar! Van deze deal beginnen wij spontaan te dansen, want je vliegt nu voor maar €570 voor 2 weken naar het bijzondere Madagaskar. (Korter of langer kan natuurlijk ook). Madagascar kennen we natuurlijk allemaal van de geweldige films, maar in het echt is het nog veel mooier! Van strand, tot jungle en bijzondere dieren: dit eiland zit vol verrassingen! En het mooie is de accommodaties zijn prima te betalen, zelfs voor een hotel direct aan het strand ben je slechts tussen de €10 en de €20 kwijt voor twee personen! Het enige nadeel van Madagascar is dat het huren van een auto best prijzig is... Een auto voor deze periode kost bijvoorbeeld €653... Maar als je met z'n 4-en gaat kan je de kosten delen waardoor het weer een stukje goedkoper wordt!

vanaf
570€
p.p.

Check de details Tijdperk: 25. feb. 2020 - 9. jun. 2020

Origine
Amsterdam
Bestemming
Madagascar

Vertrekmogelijkheden

Je vertrekt vanaf Amsterdam omdat hier de prijzen het laagst liggen. De vluchten worden uitgevoerd door Kenya Airways. Deze scherp geprijsde vluchten vertrekken tussen februari en juni. Hierboven is een selectie van de beschikbare vluchten weergegeven. Komen deze data je niet uit? Ga op zoek naar jouw perfecte vlucht in onze vluchten-tool!

Naar onze vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het het makkelijkste om zelf een bijpassend verblijf te vinden in Madagaskar. Deze vind je snel en gemakkelijk met de tool op onze website.

Naar onze hotel-tool


Mega aanbieding naar Madagaskar: retourvluchten vanaf A'dam voor slechts €570 - 8

Mega aanbieding naar Madagaskar: retourvluchten vanaf A'dam voor slechts €570 - 6

Mega aanbieding naar Madagaskar: retourvluchten vanaf A'dam voor slechts €570 - 4

Mega aanbieding naar Madagaskar: retourvluchten vanaf A'dam voor slechts €570 - 2

Mega aanbieding naar Madagaskar: retourvluchten vanaf A'dam voor slechts €570

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Mega aanbieding naar Madagaskar: retourvluchten vanaf A'dam voor slechts €570