Vluchten
vanaf 271€ p.p.

Mega cheap naar Vietnam: retourvluchten Hanoi slechts €271

Een deal van , 5. feb. 2019 21:02

Ahoy Piraten!

Er zijn nu mega goedkope vluchten naar Vietnam! Dit land staat bekend om zijn lekkere eten, prachtige stranden en indrukwekkende natuur. Voor een bodemprijs van €271 heb je al een retourvlucht vanaf Düsseldorf te pakken. Je hebt op de heen- en terugweg een lange tussenstop op Peking, dus vraag een visum aan, zodat je de stad kunt verkennen. Deze goedkope vliegtickets boek je via onze vluchten-tool. Maak een onvergetelijke rondreis door Vietnam en geniet van de prachtige natuur, authentieke dorpjes en vriendelijk bevolking.


Ticket info

Vliegen naar Hanoi kan goedkoop in de maanden mei en juni, dan vlieg je al vanaf €271 retour. Je vertrekt vanaf Düsseldorf en vluchten uitgevoerd door Air China. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het het makkelijkste om zelf een bijpassend verblijf te vinden in Hanoi. Deze vind je snel en gemakkelijk met de hotel-tool op onze website. Hieronder vind je enkele suggestie voor je eerste nachten in Peking en Hanoi, waar je misschien rustig wilt bijkomen van de lange reis.

Naar hotel-tool


Impressie

Mega cheap naar Vietnam: retourvluchten Hanoi slechts €271 - 6

Mega cheap naar Vietnam: retourvluchten Hanoi slechts €271 - 4

Mega cheap naar Vietnam: retourvluchten Hanoi slechts €271 - 2

Mega cheap naar Vietnam: retourvluchten Hanoi slechts €271

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Mega cheap naar Vietnam: retourvluchten Hanoi slechts €271