Mega cheap: vluchten Eilat, Israël, voor slechts €21 retour

Een deal van , 8. jan. 2018 1:05

Ahoy,

Ryanair heeft onlangs een nieuwe route gelanceerd naar Eilat (Ovda) in Israel en dat is geweldig nieuws! Je vliegt namelijk voor een klein prijsje, €21 naar deze bijzondere plek in het midden-oosten. Goedkoop vliegen is mogelijk vanuit Brussel-Charleroi en Düsseldorf-Weeze in de maanden januari t/m maart. In Eilat geniet je van een warm klimaat, mooie koraalriffen en de beste falafel.

Ook kan je een tour boeken om het wereldwonder Petra in het naburige Jordanië te bezoeken (niet mogelijk met een huurauto).


Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Eilat (Ovda) kan in de periode januari 2018 t/m maart 2018 al voor €21! Vertrekken doe je vanuit Brussel-Charleroi of Düsseldorf-Weeze, omdat hier de prijzen het laagst liggen. De vluchten wordt uitgevoerd door Ryanair. Staat jouw perfecte vlucht niet tussen het lijstje hierboven? Niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht naar Eilat!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Eilat gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Eilat.

Naar hotel-tool

Suggesties

Budget: 3*-Blue Hotel, 4/5 TripAdvisor score, €68 per nacht per kamer

Mega cheap: vluchten Eilat, Israël, voor slechts €21 retour - 14

Luxe: Almog Eilat, 3,5/5 TripAdvisor score, €67 per nacht per kamer

Mega cheap: vluchten Eilat, Israël, voor slechts €21 retour - 12

Impressies Eilat

Mega cheap: vluchten Eilat, Israël, voor slechts €21 retour - 10
Mega cheap: vluchten Eilat, Israël, voor slechts €21 retour - 8

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.