Vluchten Hotels
vanaf 91€ p.p.

Mega goedkoop Marokko! 5 dagen Tanger voor slechts €91 incl. vluchten & verblijf

Een deal van , 27. aug. 2019 21:00

Ahoy Piraten!

Wauw! Wat een goedkope vluchten! Voor slechts €44 vlieg je al voor 5 dagen naar Tanger in Marokko. En het allerbeste komt nog: ook hotels zijn hier mega goedkoop! Je bent voor deze 5 dagen Marokko dus maar €91 per persoon kwijt: dat is toch geen geld. Met 5 dagen in Tanger heb je genoeg tijd om nog iets meer van Marokko te ontdekken: huur bijvoorbeeld een auto en maak een kleine roadtrip langs de prachtige kust of boek een leuke excursie van Getyourguide en ga een dagje naar het fotogenieke Chefchaouen (de blauwe stad). Wees er snel bij want OP=OP!

vanaf
91€
p.p.

Check de details Tijdperk: 5. nov. 2019 - 21. dec. 2019

Origine
Brussel
Bestemming
Tanger

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Tanger kan het goedkoopst tussen november en december. Om het zo goedkoop mogelijk te maken, boek je je vluchten en het hotel apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Charleroi. De goedkoopste vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Ryanair. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven alvast wat tips gegeven voor een goed verblijf in Tanger. In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotels

Hotel suggesties

In de tabel hierboven zie je het Hotel Le Gardenia (ex Lutetia) als voorbeeldaccommodatie. Zoek je toch liever wat anders? Misschien zijn de volgende suggesties iets voor jou!

3*-Hotel Rembrandt - 7,9/10 score op. Prijs is voor een tweepersoonskamer voor vier nachten.

Mega goedkoop Marokko! 5 dagen Tanger voor slechts €91 incl. vluchten & verblijf - 14


4*-Barcelo Tanger - 7,1/10 score op. Prijs is voor een tweepersoonskamer voor vier nachten.

Mega goedkoop Marokko! 5 dagen Tanger voor slechts €91 incl. vluchten & verblijf - 12


Excursies

Om jouw tripje naar Marokko helemaal compleet te maken kan je via Getyourguide super leuke excursies boeken! Boek bijvoorbeeld een kaartje voor de sightseeing bus om lekker op je eigen tempo Tanger te verkennen, of kies voor een dagtocht naar het bijzondere Chefchaouen, de blauwe stad van Marokko!

Mega goedkoop Marokko! 5 dagen Tanger voor slechts €91 incl. vluchten & verblijf - 10

Mega goedkoop Marokko! 5 dagen Tanger voor slechts €91 incl. vluchten & verblijf - 8


Impressie

Mega goedkoop Marokko! 5 dagen Tanger voor slechts €91 incl. vluchten & verblijf - 6

Mega goedkoop Marokko! 5 dagen Tanger voor slechts €91 incl. vluchten & verblijf - 4

Mega goedkoop Marokko! 5 dagen Tanger voor slechts €91 incl. vluchten & verblijf - 2

Mega goedkoop Marokko! 5 dagen Tanger voor slechts €91 incl. vluchten & verblijf

Parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Mega goedkoop Marokko! 5 dagen Tanger voor slechts €91 incl. vluchten & verblijf