Vluchten
vanaf 309€ p.p.

Buitenkansje! Retourvluchten naar Miami voor slechts €309

Een deal van , 20. feb. 2019 12:00

Ahoy Piraten!

Trakteer jezelf op een tripje naar de prachtige stranden van West Palm Beach en Miami of breng een bezoekje aan het Everglades National Park. Wat je ook gaat doen, voor deze prijs hoef je de retourvluchten niet te laten. We hebben namelijk goedkope vliegtickets gevonden in de maanden mei en juni. Je vliegt bijvoorbeeld al voor €309 per persoon retour met TUI Fly.

vanaf
309€
p.p.

Bekijk de details Tijdperk: 20. feb. 2019 - 20. apr. 2019

Origine
Brussel
Bestemming
Miami
  • Details

    Voorbeelddata (heen- en terugvlucht)

    Buitenkansje! Retourvluchten naar Miami voor slechts €309 - 8


Mogelijke vertrekdata

Het goedkoopste vlieg je in de maanden mei - juni 2019. Vluchten worden in de meeste gevallen uitgevoerd door TUI Fly. Vertrek is vanaf Brussel-Zaventem.

Miami

Een bezoek aan Miami betekent het ervaren van een ideale mix tussen Amerika en Caribische invloeden. Hoewel de Amerikaanse regeltjes en wetten hier zeker merkbaar zijn in het openbare leven is het hier toch meer relaxed. Het subtropische klimaat draagt hier zeker voor een groot deel aan bij. Het feit dat Miami niet alleen een leuke vakantiebestemming is maar ook een metropool waar in totaal maar liefst vijf miljoen mensen wonen en werken zorgt ervoor dat de afstanden vrij groot zijn als je echt wat van de stad wilt zien. Als je geen zin hebt om teveel tijd in een auto te spenderen dan kun je er het beste voor kiezen om een hotel in Miami Beach te boeken, en dan bij voorkeur in het populairste deel South Beach.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het het makkelijkste om zelf een bijpassend verblijf te vinden in Miami. Deze vind je snel en gemakkelijk met de tool op onze website.


Impressie

Buitenkansje! Retourvluchten naar Miami voor slechts €309 - 6

Buitenkansje! Retourvluchten naar Miami voor slechts €309 - 4

Buitenkansje! Retourvluchten naar Miami voor slechts €309 - 2

Buitenkansje! Retourvluchten naar Miami voor slechts €309

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Buitenkansje! Retourvluchten naar Miami voor slechts €309