Goedkoop naar New York voor €493 incl. vlucht en verblijf in het centrum

Een deal van , 14. sep. 2018 6:00

Ahoy Piraat!

Nu kan je spotgoedkoop naar de Big Apple! New York is een heerlijke bruisende stad waar altijd wat te doen is. Van een wandeling maken in Central Park, een musical te bekijken, naar het vrijheidsbeeld of de Empire State Building beklimmen. De 'Concrete Jungle' heeft het allemaal! Je kunt nu voor wel een heel laag bedrag the city that never sleeps aanschouwen. Voor slechts €269 vlieg je al retour in oktober. Deze vluchten zijn vanaf Amsterdam! Perfect om nu eindelijk deze stad te bezichtigen voor een heerlijk prijsje! Dan wil je natuurlijk ook wel in een heerlijke accommodatie verblijven, Daar komt nog een accommodatie bij en als voorbeeld gebruiken wij Blue Moon Boutique hotel & hostel, waar je nu 4 dagen voor slechts €224 kunt overnachten.

vanaf
493
p.p.

Check de details Tijdperk: 20. okt. 2018 - 24. okt. 2018

Origine
Amsterdam
Bestemming
New York City

Reismogelijkheden

Goedkope retourvluchten naar New York City vind je met een vertrekperiode in de herfstvakantie, maar ook daarbuiten kan je goedkoop op reis. Vluchten worden uitgevoerd door onder andere WOW air, Norwegian Airlines en Ryanair. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten naar New York City. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een accommodatie kan je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Peking te zoeken. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website

Naar hotel-tool

Suggesties

Chelsea Cabins - Beoordeling van 7,3/10 op Booking.com. Totaalprijs voor tweemaal een eenpersoonskamer incl. ontbijt. Prijs per persoon is €333.

Goedkoop naar New York voor €493 incl. vlucht en verblijf in het centrum - 2

Canal Loft Hostel. Beoordeling van 7,5/10 op Booking.com. Totaalprijs voor twee personen. Prijs per persoon = €278.

Goedkoop naar New York voor €493 incl. vlucht en verblijf in het centrum

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Goedkoop naar New York voor €493 incl. vlucht en verblijf in het centrum