Vluchten
voor 300€ p.p.

Naar de zon! Retourvluchten naar sunny Miami nu slechts €300

Een deal van , 17. jan. 2017 15:04

Ahoy VakantiePiraten!

We gaan naar Miami! The Magic City, the 3-0-5 en MIA. De Amerikaanse de stad waar de zon altijd lijkt te schijnen en die tot de verbeelding van velen is nu voor een zeer mooi prijsje te bereiken. Dankzij een mooie promotie van TUIfly vlieg je namelijk van Brussel naar Miami voor slechts €299! Tijd om lekker te gaan genieten van de heerlijke Miami lifestyle en chillen op Miami Beach, wat houdt je nog tegen! Ruim aantal data tot en met eind oktober 2017 beschikbaar voor dit tarief.

voor
300€
p.p.

Deal Info Tijdperk: 21. jan. 2017 - 24. okt. 2017

Origine
Brussel
Bestemming
Miami
 • Details

  Naar de zon! Retourvluchten naar sunny Miami nu slechts €300 - 20

  Naar de zon! Retourvluchten naar sunny Miami nu slechts €300 - 18

  Naar de zon! Retourvluchten naar sunny Miami nu slechts €300 - 16

  Naar de zon! Retourvluchten naar sunny Miami nu slechts €300 - 14

  Naar de zon! Retourvluchten naar sunny Miami nu slechts €300 - 12

Miami

Een bezoek aan Miami betekent het ervaren van een ideale mix tussen Amerika en Caribische invloeden. Hoewel de Amerikaanse regeltjes en wetten hier zeker merkbaar zijn in het openbare leven is het hier toch meer relaxed. Het subtropische klimaat draagt hier zeker voor een groot deel aan bij. Het feit dat Miami niet alleen een leuke vakantiebestemming is maar ook een metropool waar in totaal maar liefst vijf miljoen mensen wonen en werken zorgt ervoor dat de afstanden vrij groot zijn als je echt wat van de stad wilt zien. Als je geen zin hebt om teveel tijd in een auto te spenderen dan kun je er het beste voor kiezen om een hotel in Miami Beach te boeken, en dan bij voorkeur in het populairste deel South Beach.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het het makkelijkste om zelf een bijpassend verblijf te vinden in Miami. Deze vind je snel en gemakkelijk met de tool op onze website. Een verblijf boeken via Airbnb is tevens een goede en goedkope optie. Bekijk onze wishlist met leuke en betaalbare appartementen!

Naar de zon! Retourvluchten naar sunny Miami nu slechts €300 - 10

Naar hotel-tool Naar Airbnb

Naar de zon! Retourvluchten naar sunny Miami nu slechts €300 - 8
Naar de zon! Retourvluchten naar sunny Miami nu slechts €300 - 6
Naar de zon! Retourvluchten naar sunny Miami nu slechts €300 - 4

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Naar de zon! Retourvluchten naar sunny Miami nu slechts €300 - 2

Naar de zon! Retourvluchten naar sunny Miami nu slechts €300

Naar de zon! Retourvluchten naar sunny Miami nu slechts €300