Vluchten Hotels

November getaway: een weekje chillen op Gran Canaria voor slechts €153 incl. vluchten & verblijf

Een deal van , 5. aug. 2019 13:00

Ahoy! In november is het weer in Nederland vaak koud en grijs, daarom is het juist in deze tijd zo lekker om er nog even tussenuit te gaan! Met deze november getaway ga je een hele week genieten op Gran Canaria voor slechts €153 inclusief vluchten en verblijf in een gezellig hotel vlakbij het strand! Gran Canaria is een bijzonder en veelzijdig eiland met de vele historische dorpjes, indrukwekkende zandduinen, vulkanen en geweldige wandelroutes door de bergen! Ga dolfijnen spotten met een boottour, ontdek de heerlijke keuken en verken de historische wijk La Vegueta, in de hoofdstad Las Palmas.

Super goedkoop Gran Canaria
5. nov. 2019 - 18. dec. 2019
Brussel
8, 8/10 op Booking.com
Geweldig verblijf vlakbij het strand!
Reismogelijkheden

De goedkope vluchten naar Gran Canaria vertrekken vanaf Brussel. Deze vluchten worden uitgevoerd door Ryanair. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden, deze vind je in de tabel hier boven. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten

Accommodatie

Je kunt zelf kiezen hoe je wilt verblijven op Gran Canaria. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, kan je in onze hotel-tool makkelijk jouw perfect verblijf uitzoeken. Gebruik onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf.

Naar hotels

Impressie

November getaway: een weekje chillen op Gran Canaria voor slechts €153 incl. vluchten & verblijf