Vluchten
vanaf 379€ p.p.

Oh Canada! Retourvluchten naar Vancouver nu slechts €379

Een deal van , 28. apr. 2018 14:04

Ahoy!

Het perfect land voor een road trip of een onvergetelijk tocht met een camper. In Canada vind je zowel bruisende metropolen als Montreal en Toronto, maar ook schitterende natuur in parken zoals Banff en Jasper. Prachtig Vancouver is een fantastische stad en ligt ook nog eens dichtbij al dit natuurschoon. We hebben nu zeer goedkope vluchten gevonden vanaf Amsterdam, waarmee je voor slechts €379 al retour naar Canada vliegt. Huur een auto of camper in Vancouver en de nationale parken, kronkelende wegen en prachtige natuur liggen aan je voeten!

vanaf
379€
p.p.

Tickets Vancouver Tijdperk: 5. mei. 2018 - 1. jun. 2018

Origine
Amsterdam
Bestemming
Vancouver

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Vancouver doe je het goedkoopste in mei en juni, dan kun je al tickets vinden vanaf €379 retour. Je vertrekt vanaf Amsterdam omdat hier de prijzen het laagst liggen als je naar Vancouver wilt vliegen. Vluchten worden uitgevoerd door Air Transat. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Canada gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Canada. Huur je liever een Airbnb in Vancouver? Dat kan natuurlijk ook!

Naar hotel-tool Naar Airbnb

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Oh Canada! Retourvluchten naar Vancouver nu slechts €379 - 8

Oh Canada! Retourvluchten naar Vancouver nu slechts €379 - 6

Oh Canada! Retourvluchten naar Vancouver nu slechts €379 - 4

Oh Canada! Retourvluchten naar Vancouver nu slechts €379 - 2

Oh Canada! Retourvluchten naar Vancouver nu slechts €379

Oh Canada! Retourvluchten naar Vancouver nu slechts €379