VakantiePiraten Reizen op piraten prijzen!

Oh Canada! Retourvluchten naar Vancouver nu slechts €398
Afgelopen

Oh Canada! Retourvluchten naar Vancouver nu slechts €398

Arrr Piraten!

Canada wordt vaak ondergesneeuwd door de Verenigde Staten. Doodzonde eigenlijk, want dit land in Noord-Amerika heeft zoveel te bieden! Een zeer vriendelijke bevolking, indrukwekkende steden en ook de sportliefhebber komt hier gretig aan zijn trekken. Hét visitekaartje van dit land is echter de ronduit adembenemende natuur! Natuurlijk heb je de Niagara Falls and Rocky Mountains als bekende voorbeelden, maar ook de nationale parken zoals Banff en Jasper mag je niet overslaan. Vancouver heeft ook het predikaat duur, maar met deze vluchten ben je nu slechts €398 kwijt voor een retourtje! Vluchten worden uitgevoerd door Air Canada en zijn te boeken van september tot en met november.

voor
398
p.p.

Deal Info Tijdperk: 25. sep. 2017 - 3. nov. 2017

Origine
Amsterdam
Bestemming
Vancouver

Mogelijke reisdata

Goedkoop vliegen van naar Vancouver kan op verschillende data van september tot en met november. Vertrek is vanaf Amsterdam, omdat hier de ticketprijzen het laagste liggen, vluchten worden uitgevoerd door Air Canada of een van de partners. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten naar Barbados. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Vancouver gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement op Vancouver. Check ook zeker Airbnb voor de beste en goedkoopste accomodaties!

Naar hotel-tool Naar Airbnb

Impressie Vancouver en omgeving


Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Wat denk je