Vluchten
vanaf 87€ p.p.

ONGEKEND goedkoop Brazilië: retourvluchten naar São Paulo voor €87 per persoon

Een deal van , 15. sep. 2020 11:40

Ahoy Piraat!

Ja ja, dat we goedkope deals kunnen vinden is wel duidelijk, maar dit is wel uitzonderlijk. Je kunt dus voor €87 naar Brazilië! WAT! Ja DAT! Deze vluchten zijn voor €87 te boeken als retourvlucht en dan vlieg je naar de stad São Paulo. Hoezo kan het zo goedkoop?

Nou, deze vluchten zijn te boeken tussen mei 2021 en augustus 2021. Je hebt nog even voordat ze vertrekken en daarnaast is het addertje onder het gras dat ze vanaf Boedapest vertrekken. Gelukkig kan je ook voor een paar tientjes naar Boedapest vliegen!

vanaf
87€
p.p.

Details Tijdperk: 15. sep. 2020 - 31. aug. 2021

Origine
Boedapest
Bestemming
São Paulo–Guarulhos International Airport


ONGEKEND goedkoop Brazilië: retourvluchten naar São Paulo voor €87 per persoon - 8

Mogelijke reisdata

Ook vliegen naar Brazilië hoeft niet duur te zijn. Je vliegt het goedkoopst vanaf Boedapest. In ons voorbeeld vlieg je van 1 tot 11 mei 2021. Je boekt vlucht en verblijf apart. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchtentool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Mocht jouw perfecte accommodatie er niet tussenstaan, dan vind je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens. Hieronder staan enkele van onze suggesties.

Naar vluchten-tool

Impressie

ONGEKEND goedkoop Brazilië: retourvluchten naar São Paulo voor €87 per persoon - 6

ONGEKEND goedkoop Brazilië: retourvluchten naar São Paulo voor €87 per persoon - 4

ONGEKEND goedkoop Brazilië: retourvluchten naar São Paulo voor €87 per persoon - 2

ONGEKEND goedkoop Brazilië: retourvluchten naar São Paulo voor €87 per persoon


Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

ONGEKEND goedkoop Brazilië: retourvluchten naar São Paulo voor €87 per persoon