Ongelooflijk goedkoop! 3-daagse stedentrip Belgrado slechts €58 incl. vluchten & verblijf

Een deal van , 1. jul. 2019 3:00

Ahoy Piraat! We hebben nu een mega goedkope stedentrip voor jou samengesteld! Voor slechts €58 ga je 3 dagen naar het prachtig Belgrado, de hoofdstad van Servië. Deze parel in Oost-Europa is een gezellige en bruisende stad en het is er ook nog eens super goedkoop! Je kan hier voor weinig heerlijk uiteten en lekker drankjes doen in de gezellige barretjes in de binnenstad! Ga lekker shoppen in de hoofdstraat Knez Mihailova, boek het fort van Belgrado en loop door het bijzonder Kalemegdan park. Ook is het Joegoslavische Museum zeker aan te raden om meer te weten te komen over de geschiedenis.

1. sep. 2019 - 23. okt. 2019
Bizar goedkoop!
Eindhoven
4, 5/5 op TripAdvisor
Tweepersoonskamer
Reismogelijkheden

Vliegen naar Belgrado kan het goedkoopst in september en oktober 2019. Je boekt vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Eindhoven. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Wizz Air. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Je verblijf in Belgrado kan je zelf zo duur maken als je wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat kan je hier heel makkelijk een verblijf uitzoeken dat perfect past bij jouw wensen. Zit jouw perfecte verblijf er niet bij? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

Ongelooflijk goedkoop! 3-daagse stedentrip Belgrado slechts €58 incl. vluchten & verblijf