Vluchten
vanaf 363€ p.p.

Ontdek Afrika: retourtje avontuurlijk Kenia slechts €363 vanaf Amsterdam

Een deal van , 1. apr. 2019 16:00

Ahoy Piraat!

In het prachtige Kenia vind je fantastische nationale parken, mooie tropische stranden en een gastvrije bevolking. Je vliegt nu naar de hoofdstad Nairobi voor slechts €363 vanaf Amsterdam. Ten zuiden van deze stad vind je het indrukwekkende Nairobi National Park. Ook vind je het prachtige Tsavo East National Park en nog veel meer natuurparken. In de buurt van Nairobi vind je ook de hoogste berg van Afrika, namelijk de Kilimanjaro. Bezoek de tropische stranden bij Mombasa, ga op safari en laat je verrassen door het fantastische land!

vanaf
363€
p.p.

Check deze vluchten Tijdperk: 6. mei. 2019 - 4. okt. 2019

Origine
Amsterdam
Bestemming
Nairobi

Mogelijke reisdata

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Nairobi kan op verschillende data tussen mei en oktober 2019. Vluchten worden uitgevoerd met name uitgevoerd door Egypt Air. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata naar Kenia. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Kenia gaat, wil je natuurlijk wel een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind je perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Naar hotel-tool

Impressie

Ontdek Afrika: retourtje avontuurlijk Kenia slechts €363 vanaf Amsterdam - 6

Ontdek Afrika: retourtje avontuurlijk Kenia slechts €363 vanaf Amsterdam - 4

Ontdek Afrika: retourtje avontuurlijk Kenia slechts €363 vanaf Amsterdam - 2

Ontdek Afrika: retourtje avontuurlijk Kenia slechts €363 vanaf Amsterdam

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Ontdek Afrika: retourtje avontuurlijk Kenia slechts €363 vanaf Amsterdam