Vluchten
vanaf 339€ p.p.

Ontdek Afrika: retourvluchten naar Kenia en Oeganda al vanaf €339!

Een deal van , 27. dec. 2018 13:00

Ahoy Piraat!

Pak nu je kans om Afrika te ontdekken met deze goedkope retourvluchten naar Kenia en Oeganda! In het prachtige Kenia vind je nationale parken, mooie tropische stranden en een gastvrije bevolking. Ontdek de 'groene stad' Nairobi en ga op safari in het Masai Mara National Park. Kies je voor Oeganda, ga dan de zeldzame Berggorilla's bewonderen in een national park, ga raften op de Nijl en kies voor een avontuurlijke vulkaantocht! Je boekt al een retourtje naar Nairobi vanaf €339 en naar Entebbe vanaf €345!

Mogelijke reisdata

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Nairobi of Entebbe kan op verschillende data tussen februari en juni 2019. Vluchten worden uitgevoerd met name uitgevoerd door Egypt Air. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata naar Kenia en naar Oeganda. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Kenia of Oeganda gaat, wil je natuurlijk wel een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind je perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Naar hotel-tool

Impressie

Ontdek Afrika: retourvluchten naar Kenia en Oeganda al vanaf €339! - 6

Ontdek Afrika: retourvluchten naar Kenia en Oeganda al vanaf €339! - 4

Ontdek Afrika: retourvluchten naar Kenia en Oeganda al vanaf €339! - 2

Ontdek Afrika: retourvluchten naar Kenia en Oeganda al vanaf €339!

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Ontdek Afrika: retourvluchten naar Kenia en Oeganda al vanaf €339!