Ontdek bijzonder Guatemala: retourtickets nu voor maar €370!

Een deal van , 19. jan. 2018 12:03

Arrr Piraten!

Wil jij naar een exotische bestemming in 2018? Dan is Guatemala echt iets voor jou! Hier is het wonderschoon met groene landschappen, majestueuze vulkanen en verfrissende watervallen. De Maya cultuur in dit land is met een bevolking van 8 miljoen Maya afstammelingen nog zeer sterk aanwezig. Een bezoekje aan de turquoise wateren van Semuc Champey mag ook niet ontbreken! We hebben nu tickets gevonden waarmee je voor slechts €370 naar deze fijne bestemming vliegt. Je vliegt vanaf Amsterdam, vluchten worden uitgevoerd door Delta.

vanaf
370
p.p.

Deal info Tijdperk: 19. jan. 2018 - 31. mei. 2018

Origine
Amsterdam
Bestemming
Guatemala-stad

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Guatemala kan goedkoop van januari tot en met september, zomervakantie uitgezonderd. Vanaf Amsterdam vlieg je al voor maar €370 retour. De vluchten worden daarbij uitgevoerd door Delta. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd. Met onze handige prijsvergelijker vind je makkelijk en snel jouw ideale vlucht naar Guatemala.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Guatemala gaat wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en daarbij spelen financiën ook een rol. Met onze handige hotel-tool op onze website vind je eenvoudig een passend onderkomen voor jouw citytrip. Voer je voorkeuren in en vind jouw perfecte hotel, hostel of appartement in Guatemala.

Naar hotel-tool

Mijlen sparen

Flying Blue (het Frequent Flyer programma van KLM en AIR FRANCE) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet super klinkt! Maar het wordt nog beter: de Flying Blue - American Express is namelijk nu 1 jaar gratis! Meer info in dit artikel.

Kaart aanvragen

Impressie

Ontdek bijzonder Guatemala: retourtickets nu voor maar €370! - 12
Ontdek bijzonder Guatemala: retourtickets nu voor maar €370! - 10
Ontdek bijzonder Guatemala: retourtickets nu voor maar €370! - 8
Ontdek bijzonder Guatemala: retourtickets nu voor maar €370! - 6

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.