Vluchten
vanaf 301€ p.p.

Ontdek bruisend Ghana: retourvluchten nu slechts €301

Een deal van , 12. mrt. 2018 14:03

Arrr!

Ghana is meer en meer in trek als vakantiebestemming. Wij snappen goed waarom, want gelegen aan de Golf van Guinee, heeft Ghana zowel prachtige flora en fauna als goudgele stranden. Spot een kudde olifanten, verken de jungle of kom tot rust aan de kust. Je hebt nu de kans om dit zelf te ontdekken met deze goedkope tickets! Je vliegt namelijk vanaf Keulen en Düsseldorf voor slechts €301 retour, vluchten worden uitgevoerd door TAP. Het goedkoopste vertrek je in de maanden april tot oktober.


Vertrekmogelijkheden

Vliegen naar Accra kan op verschillende data in de periode april - oktober 2018 al voor €301! Vertrekken doe je vanuit Keulen of Düsseldorf, omdat hier de prijzen het laagst liggen. De vluchten wordt uitgevoerd door TAP Portugal. Staat jouw perfecte vlucht niet tussen het lijstje hierboven? Niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht naar Ghana!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Ghana gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Ghana.

Naar hotel-tool

Mijlen sparen

Flying Blue (het Frequent Flyer programma van KLM en AIR FRANCE) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet al super klinkt, dan wordt het nu nog beter! De Flying Blue - American Express is namelijk nu 1 jaar gratis! Meer info in dit artikel.

Kaart aanvragen

Ontdek bruisend Ghana: retourvluchten nu slechts €301 - 6

Ontdek bruisend Ghana: retourvluchten nu slechts €301 - 4

Ontdek bruisend Ghana: retourvluchten nu slechts €301 - 2

Ontdek bruisend Ghana: retourvluchten nu slechts €301

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Ontdek bruisend Ghana: retourvluchten nu slechts €301