Vluchten
vanaf 404€ p.p.

Ontdek divers Ethiopië: retourvluchten met Turkish Airlines nu slechts €404

Een deal van , 6. mrt. 2018 12:05

Arrr Piraten!

Afrika is een immens continent waar je een leven lang rond zou kunnen reizen. Zoveel tijd heb je misschien niet, maar laten we alvast met één land beginnen. Het prachtige Ethiopië is zeer divers en biedt zowel indrukwekkende landschappen met vulkanen en watervallen als een grote verscheidenheid aan wildleven. Deze natuurlijke pracht en praal kun je nu zelf gaan ontdekken met deze goedkope retourvluchten naar hoofdstad Addis Abeba. Je vliegt voor slechts €404 retour met het gerenommeerde Turkish Airlines (4*-airline op Skytrax), vluchten zijn te boeken voor vertrek tussen april en oktober (juli & augustus uitgezonderd).


Mogelijke reisdata

Goedkoop vliegen van Düsseldorf naar Addis Abeba kan op verschillende data van april tot oktober. Vluchten worden uitgevoerd door Turkish Airlines. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata naar Ethiopië. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Ethiopië gaat, wil je natuurlijk wel een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind je perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Naar hotel-tool

Meer suggesties in Addis Abeba

Melala Addis Bed & Breakfast - Tripadvisorbeoordeling van 4/5. Prijs is per kamer, per nacht.

Ontdek divers Ethiopië: retourvluchten met Turkish Airlines nu slechts €404 - 10

Capital Hotel & Spa - Tripadvisorbeoordeling van 4,5/5 en het Certificaat van Uitmuntendheid. Prijs is per kamer, per nacht.

Ontdek divers Ethiopië: retourvluchten met Turkish Airlines nu slechts €404 - 8

Miles sparen

Flying Blue (het frequent flyer programma van KLM en Air France) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet super klinkt! Maar het wordt nog beter: de Flying Blue - American Express is namelijk 1 jaar gratis! Meer info in dit artikel.

Kaart aanvragen


Ontdek divers Ethiopië: retourvluchten met Turkish Airlines nu slechts €404 - 6

Ontdek divers Ethiopië: retourvluchten met Turkish Airlines nu slechts €404 - 4

Ontdek divers Ethiopië: retourvluchten met Turkish Airlines nu slechts €404 - 2

Ontdek divers Ethiopië: retourvluchten met Turkish Airlines nu slechts €404

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Ontdek divers Ethiopië: retourvluchten met Turkish Airlines nu slechts €404