Op naar de Caraïben! Goedkope vluchten naar Guadeloupe en Martinique nu slechts €201

Een deal van , 16. mei. 2018 1:04

Arrr Piraten!

We hebben 2 eilanden gevonden die linea recta op jouw bucket list moeten! Martinique en Guadeloupe zijn echte Caribische pareltjes. Weelderige stranden, chillen in je hangmat tussen de palmbomen en een strakblauwe zee, hoe bounty wil je het hebben? We hebben nu tickets gevonden die te boeken zijn van september 2018 tot en met maart 2019. Je bent nu slechts €201 kwijt voor een directe vlucht naar een van deze landen. Als je met LEVEL vliegt is enkel handbagage inbegrepen, voor ruimbagage en maaltijden aan boord moet je bijbetalen. Voor een kleine meerprijs vlieg je met Air Caraïbes inclusief 23kg ruimbagage en maaltijden. Check tijdens het boeken goed of ruimbagage bij de prijs inbegrepen is om extra kosten te voorkomen.

Vliegen doe je vanaf Parijs, omdat hier de vluchten veruit het goedkoopste zijn. Parijs is echter met de trein zeer gemakkelijk te bereiken, en dat maakt deze deal meer dan de moeite waard. Op naar het paradijs!

vanaf
201
p.p.

Goedkope vluchten Tijdperk: 1. sep. 2018 - 31. mrt. 2019

Origine
Parijs
Bestemming
Martinique, Guadeloupe

Zo bereik je het vliegveld

Parijs is zowel met de auto, het vliegtuig of per trein te bereiken. Vluchten vind je gemakkelijk met de hierboven genoemde prijsvergelijker op onze website. Voor de voordeligste treintickets boek je bij NSinternational.

Accommodatie

Als je naar deze Caribische eilanden gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel prijsvergelijk-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement op Martinique of Guadeloupe. Check ook zeker Airbnb voor de beste en goedkoopste opties!

Naar hotel-toolNaar Airbnb


Op naar de Caraïben! Goedkope vluchten naar Guadeloupe en Martinique nu slechts €201 - 12
Op naar de Caraïben! Goedkope vluchten naar Guadeloupe en Martinique nu slechts €201 - 10
Op naar de Caraïben! Goedkope vluchten naar Guadeloupe en Martinique nu slechts €201 - 8
Op naar de Caraïben! Goedkope vluchten naar Guadeloupe en Martinique nu slechts €201 - 6

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.