Vluchten

Op naar de Verenigde Staten! Retourvluchten Miami vanaf €291

Een deal van , 26. jun. 2019 16:00

Dit is je kans om voor een bodemprijs naar Miami te gaan! We hebben namelijk retourvluchten gevonden vanaf Amsterdam voor €291 p.p. Je vliegt doorgaans met British Airways, Swiss en nog vele andere maatschappijen. Daarnaast kan je gedurende november 2019 t/m april 2020 profiteren van zulke goedkope prijzen. Op naar de Verenigde Staten om eindelijk die mooie roadtrip te maken!

1. nov. 2019 - 31. mrt. 2020
26. jun. 2019 - 17. jul. 2019
Amsterdam
Vertrekmogelijkheden

Goedkope retourvluchten naar Miami, Verenigde Staten vind je in een vertrekperiode in de maanden november 2019 t/m april 2020. Vluchten worden uitgevoerd door onder andere British Airways en Swiss. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten vanaf Amsterdam naar Miami. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Miami

Een bezoek aan Miami betekent het ervaren van een ideale mix tussen Amerika en Caribische invloeden. Hoewel de Amerikaanse regeltjes en wetten hier zeker merkbaar zijn in het openbare leven is het hier toch meer relaxed. Het subtropische klimaat draagt hier zeker voor een groot deel aan bij. Het feit dat Miami niet alleen een leuke vakantiebestemming is maar ook een metropool waar in totaal maar liefst vijf miljoen mensen wonen en werken zorgt ervoor dat de afstanden vrij groot zijn als je echt wat van de stad wilt zien. Als je geen zin hebt om te veel tijd in een auto te spenderen dan kun je er het beste voor kiezen om een hotel in Miami Beach te boeken, en dan bij voorkeur in het populairste deel South Beach.

Impressie

Op naar de Verenigde Staten! Retourvluchten Miami vanaf €291