Op naar het onbekende: tickets naar Kazachstan nu slechts €221

Een deal van , 16. apr. 2018 3:01

Arrr!

Op naar Kazachstan! Dit land lijkt oneindig, het is namelijk het grootste land in Centraal-Azië, maar het is zo immens, dat een gedeelte in het westen tot Europa wordt gerekend. Wat je kunt verwachten? Steden als Astana en Almaty zijn zeer modern, maar bieden ook nog een mooie inkijk in het verleden. Voor de avonturiers is het smullen geblazen in bergen en valleien van Tian Shan en kun je je vergapen aan de mooiste meren die de steppe rijk is. We hebben nu tickets vanaf Amsterdam en Düsseldorf gevonden, zodat je dit eens van dichtbij kunt bekijken. Je bent voor een retourvlucht nu slechts €221, een heerlijke prijs voor een avontuurlijke reis!

vanaf
221
p.p.

Cheap tickets Tijdperk: 15. mei. 2018 - 26. sep. 2018

Origine
Dusseldorf, Amsterdam
Bestemming
Kazachstan

Vertrekdata

Betaalbare tickets zijn verkrijgbaar in de maanden mei t/m oktober met vertrek vanaf Amsterdam en Düsseldorf. Je vliegt met Air Baltic (en soms Pegasus) naar Almaty, in het zuid-oosten van het land. Hierboven hebben we een selectie gemaakt van beschikbare vluchten. Zit jouw vlucht er niet bij? Wees niet getreurd, er zijn nog verschillende andere mogelijkheden, dit betreft slechts een selectie. Gebruik on ze handige vluchten-tool om jouw perfecte vlucht te vinden.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Kazachstan gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Almaty. Huur je liever een Airbnb in Kazachstan? Dat kan natuurlijk ook!

Naar hotel-tool Naar Airbnb

Impressie Kazachstan

Op naar het onbekende: tickets naar Kazachstan nu slechts €221 - 11

Op naar het onbekende: tickets naar Kazachstan nu slechts €221 - 9

Op naar het onbekende: tickets naar Kazachstan nu slechts €221 - 7

Op naar het onbekende: tickets naar Kazachstan nu slechts €221 - 5

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.