Vluchten
vanaf 30€ p.p.

Op naar zonnig Eilat! Retourvluchten voor slechts €30!

Een deal van , 15. sep. 2018 9:03

Ahoy Piraten!

Nog niet klaar om een lange en gure winter tegemoet te gaan? Boek dan een goedkope ticket naar het zonnige Eilat in het middenoosten voor een ongelofelijke lage prijs van maar €30 retour. Hier kan je lekker aan het strand hangen of op tour gaan naar het wereldwonder van Petra in Jordanië. Veel plezier!

vanaf
30€
p.p.

Retourvluchten naar Eilat Tijdperk: 1. nov. 2018 - 28. feb. 2019

Origine
Brussels South Charleroi Airport, Niederrhein Weeze Airport
Bestemming
Ovda Airport

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Eilat (Ovda) kan in de periode november t/m februari al voor €43! Vertrekken doe je vanuit Brussel-Charleroi of Düsseldorf-Weeze, omdat hier de prijzen het laagst liggen. De vluchten wordt uitgevoerd door Ryanair. Staat jouw perfecte vlucht niet tussen het lijstje hierboven? Niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht naar Eilat!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Eilat gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Eilat.

Naar hotel-tool


Op naar zonnig Eilat! Retourvluchten voor slechts €30! - 4

Op naar zonnig Eilat! Retourvluchten voor slechts €30! - 2

Op naar zonnig Eilat! Retourvluchten voor slechts €30!

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Op naar zonnig Eilat! Retourvluchten voor slechts €30!