Vluchten
voor 253€

Open Jaw vlucht naar India vanuit Amsterdam voor slechts €253 pp

Een deal van , 7. apr. 2014 18:15

Beste Vakantiepiraten,

Wil je India ontdekken ? Maar dacht je dat dit altijd te duur was? dan heb ik nu deze schitterende vlucht voor je. Kom India ontdekken en reis van Noord India naar zuid om te eindigen in het bruisende Mumbai. Als je begint in Delhi kun je het beste beginnen met een stadstoer.

In het Oude Delhi bezoek je natuurlijk het majestueuze Rode Fort, de historische Chandni Chowk, naast Raj Ghat en Shanti Vana. In New Delhi bezoek je de Rashtrapati Bhawan, de eenmalige keizerlijke residentie van de Britse onderkoningen; de India Gate, een monument opgericht ter ere van de Indiase soldaten gemarteld tijdens de oorlog in Afghanistan; de Laxminarayan tempel, gebouwd door de Birlas, een van India's grootste industriële families; Qutab Minar, gebouwd door Qutb-ud-din Aibek van de Slave-dynastie; en de lotus-vormige Baha'i-tempel. Reis daarna door naar Jaipur, Ranthambore,Agra waar je de Taj Mahal bezoekt. Daarna moet je natuurlijk wel het Bandhavgarh park gaan bekijken in Bandhavgarh... Een jeep safari in Kanha National Park en vervolgens doorreizen naar Mumbai.

Je kunt deze reis eigenlijk per trein ondernemen, (trek er wel voldoende tijd voor uit) of huur een taxi chauffeur en auto. Je kunt een India reis eigenlijk makkelijk direct in India regelen dan blijf je zo goedkoop mogelijk.

Bekijk de reisdetails van de vlucht hieronder.

voor
253€

Ontdek India Tijdperk: 7. apr. 2014 - 21. apr. 2014

 1. Amsterdam
  Delhi
 2. Mumbai
  Geneva
 • Reismogelijkheden

  Reis data mogelijkheden. De terug reis van Geneva naar Amsterdam boek je met een van de low-costs.

  28.5. – 7.6.

  4.6. – 14.6.

  6.6. – 21.6.

  11.6. – 28.6.

 • Vlucht voorbeeld

  Hier heb ik een voorbeeld reis. in het vorige tabblad staan verschillende reis data mogelijkheden. Boek deze vlucht bij Budgetair.ie

  Open Jaw vlucht naar India vanuit Amsterdam voor slechts €253 pp

Open Jaw vlucht naar India vanuit Amsterdam voor slechts €253 pp