Vluchten
vanaf 350€ p.p.

Panda's kijken: retourvluchten naar Chengdu, China nu slechts €353

Een deal van , 23. nov. 2017 17:01

Arrr Piraten!

Bij naam de naam Chengdu gaat misschien niet gelijk een belletje rinkelen. Maar wat als we je zeggen dat deze Chinese metropool het wereldberoemde Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding huisvest? Daarnaast bevindt het grootste deel van de panda populatie zich in de provincie Sichuan, waarvan Chengdu de hoofdstad is. Je kunt hier nu zelf naartoe met deze tickets van slechts €353. Het goedkoopste vertrek vind je in januari en februari met vertrek vanaf Brussel-Zaventem.

vanaf
350€
p.p.

Deal Info Tijdperk: 31. dec. 2017 - 28. feb. 2018

Origine
Brussel
Bestemming
Chengdu

Mogelijke vertrekdata

Beschikbaarheid van januari t/m februari 2018. Vluchten worden uitgevoerd door Air China, voor een kleine meeprijs kun je vliegen met KLM. Goedkoopste vertrek is vanaf Brussel-Zaventem.

Accommodatie

Als je naar Chengdu gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Chengdu.

Onze aanrader is het Leeden Hotel Chengdu dat een mooie 4/5 inclusief Certificate of Excellence krijgt op Tripadvisor.

Panda's kijken: retourvluchten naar Chengdu, China nu slechts €353 - 8

Mijlen sparen

Flying Blue (het Frequent Flyer programma van KLM en AIR FRANCE) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet super klinkt! Maar het wordt nog beter: de Flying Blue - American Express is namelijk nu 1 jaar gratis! Meer info in dit artikel.

Kaart aanvragen

Panda's kijken: retourvluchten naar Chengdu, China nu slechts €353 - 6

Panda's kijken: retourvluchten naar Chengdu, China nu slechts €353 - 4

Panda's kijken: retourvluchten naar Chengdu, China nu slechts €353 - 2

Panda's kijken: retourvluchten naar Chengdu, China nu slechts €353

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Panda's kijken: retourvluchten naar Chengdu, China nu slechts €353