Vluchten
vanaf 40€ p.p.

Prachtig Praag: tickets vanaf €40 retour

Een deal van , 2. mei. 2018 17:18

Ahoy Piraten,

Praag staat bekend om haar mooie stadscentrum. Oude, statige gebouwen zijn door de hele stad te vinden, afgewisseld met uitgebreide groene parken. Wandel over Charles Bridge, bezoek het Praagse kasteel of slenter lekker door Malostranska of langs de rivier. Vrienden uit Praag begroeten elkaar met "Ahoj". Een perfect stedentripje voor een echte Piraat dus! Voor de maand juni hebben wij prijzen gevonden vanaf €40 retour.

vanaf
40€
p.p.

Prachtig Praag Tijdperk: 1. jun. 2018 - 30. jun. 2018

Origine
Eindhoven
Bestemming
Praag

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Praag is het hele jaar door redelijk goedkoop. Van Eindhoven vertrekken de goedkoopste vluchten. Er wordt gevlogen op ma. (2x), di. (1x), wo. (1x), do. (1x), vrij. (3x), zat. (2x) en zon. (1x). De vluchten worden uitgevoerd door Ryanair en Transavia. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Mumbai gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Praag.

Naar hotel-tool

Impressie Praag

Prachtig Praag: tickets vanaf €40 retour - 6

Prachtig Praag: tickets vanaf €40 retour - 4

Prachtig Praag: tickets vanaf €40 retour - 2

Prachtig Praag: tickets vanaf €40 retour

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Prachtig Praag: tickets vanaf €40 retour