Vluchten
vanaf 63€ p.p.

Het verre Tel Aviv in 2021 voor €63 retour! Boek deze flexibele vluchten voor een spotprijs

Een deal van , 17. aug. 2020 16:00

Ahoy Piraat!

Het is natuurlijk vrij vervelend om 2020 volledig thuis te moeten verblijven. Je wilt graag weer iets op de planning hebben staan. Daarom zijn deze flexibele vliegtickets van easyJet zo ideaal! Je boekt een retourtje en je kunt zo eenvoudig de vlucht weer omboeken, geen zorgen en geen problemen.

En dat terwijl deze vluchten naar Tel Aviv ook nog zo goedkoop zijn! Je vliegt het winterzonnetje tegemoet voor maar €63 voor een retourvlucht! Dat is te goedkoop om te laten liggen.

vanaf
63€
p.p.

Details Tijdperk: 15. okt. 2020 - 1. mei. 2021

Origine
Luchthaven Schiphol
Bestemming
Tel Aviv

Het verre Tel Aviv in 2021 voor €63 retour! Boek deze flexibele vluchten voor een spotprijs - 10

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Tel Aviv kan het hele jaar door. Vertrekken doe je vanaf Amsterdam. In het voorbeeld ga je van 03 t/m 09 maart 2021. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door easyJet. Je boekt de vlucht en het verblijf apart. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten-tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven al een suggestie gekozen. Kies je liever wat anders? In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotel-tool

Impressie

Het verre Tel Aviv in 2021 voor €63 retour! Boek deze flexibele vluchten voor een spotprijs - 8

Het verre Tel Aviv in 2021 voor €63 retour! Boek deze flexibele vluchten voor een spotprijs - 6

Het verre Tel Aviv in 2021 voor €63 retour! Boek deze flexibele vluchten voor een spotprijs - 4

Het verre Tel Aviv in 2021 voor €63 retour! Boek deze flexibele vluchten voor een spotprijs - 2

Het verre Tel Aviv in 2021 voor €63 retour! Boek deze flexibele vluchten voor een spotprijs

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Het verre Tel Aviv in 2021 voor €63 retour! Boek deze flexibele vluchten voor een spotprijs