Vluchten
vanaf 869€ p.p.

Buitenkansje! Retour naar Sydney met Qatar Airways slechts €869 en business class voor €3639

Een deal van , 17. feb. 2019 13:00

Ahoy Piraten!

Staat Australië nog hoog op jouw bucketlist? Dit is je kans! Je vliegt momenteel extra voordelig naar Sydney met Qatar Airways! Wees er snel bij en boek je retourticket naar Australië voor slechts €869! Sydney is natuurlijk het ideale startpunt voor een geweldige rondreis "Down Under". Ga eindelijk wilde kangoeroes, koala's en emoes spotten, bewonder de indrukwekkende Blue Mountains, cruise langs de prachtige kustlijn en bezoek de vele pareltjes van Australië! Qatar Airways één van de negen airlines wereldwijd met een vijfsterrenbeoordeling door Skytrax is beoordeeld. Let op: voor de business class liefhebbers hebben we ook goedkope tickets gevonden. Deze business class tickets heb je al te pakken vanaf slechts €3639. Deze actie met Qatar Airways loopt nog steeds en daar kan jij nog van profiteren!

vanaf
869€
p.p.

Bekijk de details Tijdperk: 17. feb. 2019 - 15. apr. 2019

Origine
Amsterdam
Bestemming
Sydney
  • Details

    Voorbeeldvluchten

    Buitenkansje! Retour naar Sydney met Qatar Airways slechts €869 en business class voor €3639 - 8

    *Tevens heeft Qatar Airways goedkope business class vluchten!

    Buitenkansje! Retour naar Sydney met Qatar Airways slechts €869 en business class voor €3639 - 6


Mogelijke vertrekdata en info

Voordelig vliegen naar de verschillende bestemmingen kan tussen februari 2019 en december 2019. De vluchten vertrekken vanaf Amsterdam. Bij Qatar Airways is 1 klein stuk handbagage en 30 kg ruimbagage inbegrepen. Je kunt uiteraard aanvullende bagagetoeslag kopen voor meer handbagage of koffers. Om te profiteren van deze aanbieding boek je de economy retourvluchten tot en met 20 februari 2019. De business class tickets kan je tot en met 18 februari 2019 boeken.

Accommodatie

Als je naar een van deze steden gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement voor je vakantie.

Naar hotel-tool


Impressie

Buitenkansje! Retour naar Sydney met Qatar Airways slechts €869 en business class voor €3639 - 4

Buitenkansje! Retour naar Sydney met Qatar Airways slechts €869 en business class voor €3639 - 2

Buitenkansje! Retour naar Sydney met Qatar Airways slechts €869 en business class voor €3639

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Buitenkansje! Retour naar Sydney met Qatar Airways slechts €869 en business class voor €3639