Rechtstreekse retourvluchten naar New York nu slechts €295

Een deal van , 2. feb. 2018 1:03

Ahoy Piraten!

Misschien wel een van onze favoriete steden ter wereld: New York! The Big Apple staat bekend als de stad die nooit slaapt en wordt gezien als het centrum van de wereld. Wil jij deze immer bruisende stad zelf eens van dichtbij bekijken, bijvoorbeeld om te shoppen, een musical te kijken, een sportwedstrijd bij te wonen of om lekker te wandelen in Central Park? Dan is dit je kans, we hebben nu namelijk vluchten gevonden voor maar €295! Vertrekken is het hele jaar door mogelijk en voor die scherpe prijs vertrek je bijvoorbeeld ook in de meivakantie, helemaal ideaal!


Mogelijke vertrekdata

Goedkoop vliegen naar New York kan het hele jaar door. Vertrekken doe je vanuit Brussel en je vliegt met Delta. Ruimbagage is bij dit tarief niet inbegrepen (basic economy). In bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeeldvluchten. In sommige gevallen maak je een korte tussenstop, maar de meeste opties zijn direct. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Mijlen sparen

Flying Blue (het Frequent Flyer programma van KLM en AIR FRANCE) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet al super klinkt, dan wordt het nu nog beter! De Flying Blue - American Express is namelijk nu 1 jaar gratis! Meer info in dit artikel.

Kaart aanvragen

Accommodatie

Als je naar New York City gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een peroonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in New York. De prijzen liggen in de wintermaanden beduidend lager dan in het najaar. Huur je liever een Airbnb in New York City? Dat kan natuurlijk ook! Ter inspiratie hebben wij onze favoriete Airbnb's in New York op een rijtje gezet:

Rechtstreekse retourvluchten naar New York nu slechts €295 - 12

Naar hotel-tool Naar Airbnb

Zo bereik je New York City

Je kunt op verschillende manieren het centrum van de stad bereiken wanneer je bent aangekomen in NYC. Liever niet met het openbaar vervoer? Regel je transfer eenvoudig bij Holiday Taxi!

Rechtstreekse retourvluchten naar New York nu slechts €295 - 10
Rechtstreekse retourvluchten naar New York nu slechts €295 - 8
Rechtstreekse retourvluchten naar New York nu slechts €295 - 6

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.