Vluchten
vanaf 267€ p.p.

Rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar New York slechts €267

Een deal van , 4. feb. 2019 21:00

Ahoy Piraten!

New York is dichterbij dan ooit! We hebben namelijk goedkope retourvluchten gevonden naar the city that never sleeps! Je betaalt slechts €267 per persoon voor een retour Amsterdam - New York. Bezoek hier het Vrijheidsbeeld, Central Park, Times Square en alle andere bezienswaardigheden die je waarschijnlijk wel kent van TV. We hebben vooral goedkope vertrekdata gevonden in februari en maart, tevens in de voorjaarsvakantie. Kijk snel of er iets voor je bij zit!


Mogelijke vertrekdata

Goedkope retourvluchten naar New York City vind je met een vertrekperiode tussen februari en maart. Vluchten worden uitgevoerd door onder andere Lufthansa, maar het is ook mogelijk om met vliegmaatschappijen als KLM te vliegen. in de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten naar New York City. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Mijlen sparen

Flying Blue (het Frequent Flyer programma van KLM en AIR FRANCE) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet al super klinkt, dan wordt het nu nog beter! De Flying Blue - American Express is namelijk nu 1 jaar gratis! Meer info vind je in dit artikel.

Kaart aanvragen

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in New York City te zoeken. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website.

Sleep Inn - 8,1/10 score. Prijs is per kamer, per nacht.

Rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar New York slechts €267 - 10

Nesva Hotel - 8,4/10 score. Prijs is per kamer, per nacht.

Rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar New York slechts €267 - 8

Naar hotel-tool


Impressie

Rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar New York slechts €267 - 6

Rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar New York slechts €267 - 4
Rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar New York slechts €267 - 2
Rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar New York slechts €267

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar New York slechts €267