Vluchten
vanaf 392€ p.p.

Bezoek Isla de las Muñecas: Retourtje naar Mexico-stad slechts €392 vanaf Schiphol!

Een deal van , 19. okt. 2019 15:00

Ahoy Piraat!

Mexico is niet alleen een land van al je dromen, je kunt je droom gewoon waarheid maken, want je kunt nu voordelig vliegen naar de hoofdstad van het gigantisch land. We zien niet vaak vliegtickets onder de €450 en dat maakt dus deze vluchten van €392 uiterst goedkoop!

Ook is Mexico stad een zeer grote stad en wordt gezien als één van de meest grote steden van het continent. Er valt hier dus genoeg te beleven. Naast het historisch centrum valt hier veel te beleven. Wat dacht je van het bijzondere eiland Isla de las Muñecas, net ten zuiden van de stad wat vol staat met poppen. Het is één van de meest bijzondere plekken in de omgeving.

Bezoek Isla de las Muñecas: Retourtje naar Mexico-stad slechts €392 vanaf Schiphol! - 27


Isla de las Muñecas

Isla de las Muñecas is een eiland net ten zuiden van de stad wat vol staat met poppen. Het verhaal gaat dat de eigenaar van het eiland een verdronken meisje heeft gevonden op het eiland en haar pop in een boom heeft opgehangen. Volgens de eigenaar bleef de geest van het meisje hem achtervolgen. Daardoor besloot hij meer en meer poppen over het eiland te plaatsen tot het eiland overspoeld is geraakt door bijzondere varianten van poppen. De eigenaar is in 2001 overleden en inmiddels is het een toeristische trekpleister geworden. Toeristen nemen ook weer poppen mee, waardoor het aantal poppen blijft toenemen. Durf jij het te bezoeken?

Mogelijke vertrekdata

Goedkope retourvluchten naar Mexico vind je met een vertrekperiode in de maanden november tot en met mei 2020. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten naar Mexico. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Mexico te zoeken. Deze vind je eenvoudig met de hotel tool op onze website.

Naar hotel-tool

Mijlen sparen

Flying Blue (het Frequent Flyer programma van KLM en AIR FRANCE) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet super klinkt! Maar het wordt nog beter: de Flying Blue - American Express is namelijk nu 1 jaar gratis! Meer info in dit artikel.

Kaart aanvragen

Impressie

Bezoek Isla de las Muñecas: Retourtje naar Mexico-stad slechts €392 vanaf Schiphol! - 23

Bezoek Isla de las Muñecas: Retourtje naar Mexico-stad slechts €392 vanaf Schiphol! - 21

Bezoek Isla de las Muñecas: Retourtje naar Mexico-stad slechts €392 vanaf Schiphol! - 19

Bezoek Isla de las Muñecas: Retourtje naar Mexico-stad slechts €392 vanaf Schiphol! - 17


Bezoek Isla de las Muñecas: Retourtje naar Mexico-stad slechts €392 vanaf Schiphol!