Retourtje naar Palma de Mallorca slechts €14!

Een deal van , 8. jan. 2019 8:00

Ahoy Piraat!

In Palma de Mallorca is er altijd wat te doen, zelfs in de wintermaanden! Dus ontdek deze sfeervolle stad op het heerlijke eiland Mallorca nu voor een spotprijsje. Je vliegt al retour voor slechts €14, wat wel een uitzonderlijk goedkoop retourtje is. Je hebt hier vele bezienswaardigheden die je kunt bezoeken zoals het Bellver kasteel uit de 11e eeuw. Maar er is meer. Bezoek historische pleinen met leuke lokale markten, geniet van de veelzijdigheid van de stad en natuurlijk van het fantastische eten! Kan je je voorstellen dat je hier al bent voor slechts een paar euro! Boeken dus!


Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Palma de Mallorca kan het hele jaar door. Er vliegen meerdere maatschappijen vanuit Nederland richting Palma. Je hebt goedkope directe vluchten van Eindhoven en ook vanaf Amsterdam is het mogelijk. In het voorbeeld hebben we Eindhoven als vertrekluchthaven genomen. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Palma de Mallorca gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen daarbij zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort hostel of appartement in Londen.

Naar hotel-tool

Hotelsuggesties

Hostal Atlanta / Score van 8,0 - Prijs voor drie nachten voor een tweepersoonskamer

Retourtje naar Palma de Mallorca slechts €14! - 10

4*-Iberostar Cristina / Score van 8,8 - Prijs voor drie nachten voor een tweepersoonskamer

Retourtje naar Palma de Mallorca slechts €14! - 8

Impressie

Retourtje naar Palma de Mallorca slechts €14! - 6

Retourtje naar Palma de Mallorca slechts €14! - 4

Retourtje naar Palma de Mallorca slechts €14! - 2

Retourtje naar Palma de Mallorca slechts €14!

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Retourtje naar Palma de Mallorca slechts €14!